Το μεγαλύτερο εθνικό, κοινωνικό και οικολογικό πρόβλημα της Ελλάδας. Ζήτημα επιβίωσης του Ελληνισμού.

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού.
Αθήνα, 21.03.2011.

Εισαγωγή.

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει άμεση σχέση με την πολιτική που εφάρμοζαν και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της Ελλάδας για μία πολυπολιτισμική και πολυεθνική Ελλάδα, με ρόλο δορυφόρου του Νέο – Οθωμανισμού.

Γνωστή είναι η θέση του σημερινού πρωθυπουργού για την παγκόσμια διακυβέρνηση και την πολιτική τουρκοποίησης της.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η πολιτική του παρασιτικού ελληνικού κεφαλαίου, του οποίου οι κύριοι εκφραστές είναι το ΠΑΣΟΚ κατά κύριο λόγο και η Νέα Δημοκρατία κατά δεύτερο.

Πρέπει να γίνει συνείδηση ότι η όποια υπαρκτή ή μη υπαρκτή λαθρομεταναστευτική πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας υπηρετεί τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.

Και επειδή, όπως λέει πολύ σωστά ο αριστερός ιστορικός Νίκος Σβορώνος ο Έλληνας έχει την αντιστασιακή φύση μέσα του, πρέπει σύμφωνα και με τις εντολές του Χένρι Κισινγκερ αυτή η αντιστασιακή του φύση να σπάσει με κάθε μέσο και τρόπο. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να τον υποτάξουν οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά και πολιτισμικά ως Νέο – Ραγιά – Δορυφόρο στον Νέο – Οθωμανισμό.

Εάν λάβουμε υπόψη μας αυτόν τον παράγοντα τότε μόνο μπορούμε να εξηγήσουμε τα φαινόμενα του αφελληνισμού της παιδείας, των εκπομπών του Σκάι

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δεν έχει καμία, μα καμία απολύτως σχέση με τους ίδιους τους λαθρομετανάστες, των οποίων το πρόβλημα σε πρώτη φάση είναι πώς θα εξασφαλίσουν στον ήλιο μια καλύτερη μοίρα, έτσι όπως οι ίδιοι την αντιλαμβάνονται.

Ασφαλώς και ανάμεσα σ’ αυτούς υπάρχουν πράκτορες ξένων συμφερόντων, κυρίως από την Τουρκία, αλλά και από άλλες ισλαμικές χώρες, κατά πλειοψηφία σουνιτικές. Αυτό ωστόσο είναι άλλο πρόβλημα, που δεν έχει άμεση σχέση με τη λαθρομετανάστευση. Είναι τελείως φυσιολογικό να προσπαθούν μυστικές υπηρεσίες να καλύπτονται και να δρουν ανάμεσα στους λαθρομετανάστες, όπως τα ψάρια στο νερό, κατά μία προσφιλή επαναστατική φράση και να τους χρησιμοποιούν ως 5η φάλαγγα.

Οι λαθρομετανάστες είναι τα θύματα, που χρησιμοποιούνται για σκοπιμότητες, για τις οποίες οι ίδιοι δεν φέρουν κατά το μάλλον ή ήττον καμία σχεδόν ευθύνη. Δεν ενεργούν δηλαδή συνειδητά προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, θετικά ή αρνητικά. Γίνονται όμως εύκολα, λόγω της εξαθλίωσης και του πολιτιστικού τους επιπέδου, αντικείμενο εκμετάλλευσης από εξωθεσμικούς παράγοντες, που δεν έχουν σχέση με τη μοίρα τους.

Αποτελούν στην ουσία το μοντέρνο παγκόσμιο λούμπεν προλεταριάτο, που χρησιμοποιούν και διακινούν έμμεσα ή άμεσα οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις (τα υπερεθνικά μονοπώλια) για τους δικούς τους στρατηγικούς σκοπούς.

Το όλο πρόβλημα δεν έχει επίσης καμία σχέση με την ανθρωπιστική ευαισθησία των Ελλήνων και με καμία απολύτως εθνικιστική ή ρατσιστική στάση τους απέναντι στους ξένους. Ασφαλώς οι Έλληνες νιώθουν ανασφάλεια και ξενοφοβία, αλλά αυτό δεν μπορεί να ταυτιστεί με ρατσισμό ή σοβινισμό. Οι Έλληνες απέδειξαν επανειλημμένα την ανθρωπιστική τους συμπαράσταση και βοήθεια σε χειμαζόμενους λαούς, απανταχού της υφηλίου, σε ποικίλες καταστροφές, είτε από φυσικά φαινόμενα είτε από ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Εκείνοι που τους κατηγορούν για εθνικιστές και ρατσιστές υπηρετούν σκοπιμότητες ξένων συμφερόντων. Υπάρχουν όμως δυνάμεις, κυρίως από την Αριστερά, που καλλιεργούν μετά βίας τον ρατσισμό, για να δικαιώσουν στον εαυτό τους και στην κοινωνία την δήθεν αριστερή τους συνείδηση και τον έωλο και παρωχημένο «διεθνισμό» τους, σε καταστάσεις που δεν δικαιολογείται καμία διεθνιστική αλληλεγγύη, γιατί δεν έχει σχέση με αλληλεγγύη, αλλά με εντελώς άλλα προβλήματα, που αφορούν την εθνική μας ασφάλεια και την εθνική μας ανεξαρτησία και σε τελευταία ανάλυση της επιβίωσή μας ως έθνους και ως λαού.

Το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο και η Αριστερά

Καθοριστικό ρόλο συνεπώς παίζει το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο, που τους χρησιμοποιεί κυρίως για να σπάσει την αντίσταση της ντόπιας εργατικής δύναμης με όλα τα καταστρεπτικά αποτελέσματα γι’ αυτήν, όπως ακριβώς τα εξέθεσε λεπτομερώς ο Μαρξ και ο Έγκελς, στην περίπτωση της Αγγλίας.

Όμως στην περίπτωση της Ελλάδας σε αντίθεση με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Αγγλία στην εποχή του Μαρξ, που το πρόβλημα ήταν καθαρά ταξικό – εργατικό, στη Ελλάδα έχει επιπλέον και έναν κρίσιμο εθνικό χαρακτήρα. Οι στρατιές των λαθρομεταναστών αποτελούν δυνητικά στρατό κατοχής, που σε μια δεδομένη στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον της Ελλάδας, από κύκλους που είναι σε θέση να τους χρησιμοποιήσουν, όπως είναι η Τουρκία, η Σαουδαραβία και οι άλλες ισλαμικές χώρες. Συνεπώς το πρόβλημα στη χώρα μας έχει άμεση σχέση με την κοινωνική της συνοχή και εθνική της επιβίωση και με την έννοια αυτή δεν αποτελεί πρόβλημα διεθνιστικής αλληλεγγύης και ανθρωπιστικής συμπαράστασης. Εκείνοι που παίζουν με τα ανθρωπιστικά αισθήματα των Ελλήνων και προσπαθούν να τα εκμεταλλευτούν υπηρετούν αλλότριους σκοπούς. είτε το κάνουν από ιδεολογία είτε από συμφέρον. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Καθοριστικό σ’ αυτή την πολιτική των κομμάτων του κεφαλαίου επίσης παίζουν και τα κόμματα της Αριστεράς, που θεωρούν και ερμηνεύουν την λαθρομετανάστευση ως φυσιολογικό φαινόμενο και γι’ αυτό το λόγο ταυτίζονται με την παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη, που προπαγανδίζει τα ανοιχτά σύνορα, την κατάργηση του έθνους – κράτους και την δημιουργία μιας παγκόσμιας αγοράς για τη διακίνηση κεφαλαίων, αγαθών και υπηρεσιών. Στις υπηρεσίες αυτές υπάγονται και οι λαθρομετανάστες. Αυτό σημαίνει παγκοσμιοποίηση και Νέα Τάξη. Η ταξική πάλη την οποία επικαλούνται δεν ταυτίζεται με την παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη.

Δυστυχώς ή Αριστερά έχει χάσει τον προσανατολισμό της και την αίσθηση της πραγματικότητας, μεταθέτοντας τη σημερινή πραγματικότητα στις συνθήκες του 18 και 19 αιώνα, που δεν υπάρχει καμία σύγκριση και καμία ταύτιση. Το να θέλουν να συμπιέσουν την σημερινή πραγματικότητα στα θεωρητικά και ιδεολογικά καλούπια του παρελθόντος αποτελεί καταστροφική απάτη. Διεθνισμός δε σημαίνει καταστροφή της Ελλάδας και αφανισμός της.

Ήδη οι Έλληνες μπροστά στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, που ένα μέρος τους αποτελεί και η λαθρομετανάστευση, εγκαταλείπουν την χώρα τους. Αν λάβουμε υπόψη μας και την υπογεννητικότητα που είναι η Τρίτη σε παγκόσμια πλαίσια, σε λίγο στην Ελλάδα τον κύριο όγκο του πληθυσμού θα αποτελούν οι λαθρομετανάστες και οι Έλληνες μειονότητα στον τόπο τους. Αυτό θέλει το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο. Το θέλει και η Αριστερά; Είναι ένα κρίσιμο ερώτημα. Πάντως ένα είναι γεγονός, ότι δηλαδή το θέλει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, που υπηρετεί πιστά τη λεγόμενη και από τον ίδιο Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Γι’ αυτό και μας οδήγησε συνειδητά στο ΔΝΤ και μιλά και για απώλεια μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας.

Η εγκληματική αδιαφορία του στα εθνικά θέματα, όπως το Κυπριακό, οι διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Θράκη, η αλυτρωτική στάση των Σκοπιανών στο θέμα της Μακεδονίας και τελευταία και η βουλημία των Αλβανών για την Ήπειρο, αποκαλύπτει την πολιτική που ακολουθεί η αστική τάξη της πατρίδας μας, της οποίας στην παρούσα φάση κατά κυριότητα εκφραστής είναι το ΠΑΣΟΚ, και που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κερδίσει από τη ληστρική της εκμετάλλευση από το διεθνές κεφάλαιο, με το οποίο ως φτωχός συγγενής θέλει να μοιραστεί τη λεία.

Το κεφάλαιο ως γνωστό δεν έχει πατρίδα. Το ενδιαφέρει μόνο το κέρδος και μπροστά στο κέρδος δεν λογαριάζει κανένα έθνος – κράτος και καμία εθνική παράδοση και εθνική ιδιοπροσωπία. Η Αριστερά από την άλλη με τη θεωρία ότι το μόνο που υπάρχει είναι η ταξική πάλη και όχι τα έθνη – κράτη, ταυτίζεται απόλυτα μ’ αυτή την πολιτική, όπως ταυτίστηκε απόλυτα με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας στο καταναλωτικό μοντέλο που εφάρμοσαν τα δύο κόμματα εξουσίας με υπερδανισμό από το εξωτερικό. Τα κόμματα της Αριστεράς δεν είναι αμέτοχα για τη σημερινή κατάσταση της πατρίδας μας κι’ ας φαίνεται το πράγμα εκ πρώτης όψεως παράξενο και ανεξήγητο.

Υπάρχει δηλαδή πλήρης ταύτιση της πολιτικής των κομμάτων εξουσίας, που αποτελούν τους εκφραστές του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου στην Ελλάδα με τα κόμματα της Αριστεράς που για λόγους ιδεολογικής σύγχυσης και ξεπερασμένου διεθνισμού όχι μόνο ταυτίζονται με την πολιτική του κεφαλαίου αυτού, αλλά γίνονται και οι κυριότεροι και φανατικότεροι κήρυκές του.

Εμπροσθοφυλακή της πολιτικής για τη λαθρομετανάστευση αποτελούν οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που με κάποιους παραπλανητικούς τίτλους εφαρμόζουν την πολική του ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου, κάνουν κατά κάποιο τρόπο τη βρώμικη δουλειά για να μη ρελώνουν τα χέρια τους τα αφεντικά τους, αυτά δηλαδή που τα χρηματοδοτούν. Εμφανίζονται λοιπόν όλες αυτές οι λεγόμενες μη κυβερνητικές οργανώσεις που στην ουσία είναι κυβερνητικές, γιατί ενισχύονται πρωταρχικά από το Υπουργείο Εξωτερικών και τα μυστικά του κονδύλια, καθώς και από άλλες ύποπτες πηγές, (Σόρος, Μυστικές υπηρεσίες κ.λπ), για να επιτελούν το αντεθνικό τους ρόλο, επικαλούμενοι, όπως είθισται, καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ στην ουσία υπηρετούν την πολιτική της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης.

Όπως και οι μυστικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν πάντοτε επαναστατικές ονομασίες για να ξεγελάσουν την αντιδραστική τους δράση, όπως λόγου χάρη οι λεγόμενες «Ερυθρές Ταξιαρχίες», που κάθε άλλο «ερυθρές» ήταν, ή οι οργανώσεις για τη δήθεν δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, κατά τον ίδιο τρόπο ορισμένες ΜΚΟ χρησιμοποιούν παραπλανητικούς τίτλους, όπως « Ένωση ενάντια στον ρατσισμό» κ.λπ., για να δείξουν ότι είναι ευαίσθητες στον ανθρώπινο πόνο και την αλληλεγγύη τους, ενώ στην ουσία υπηρετούν άλλους σκοπούς.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως τη λαθρομετανάστευση προωθούν συστηματικά και μεθοδευμένα τα κόμματα που εκφράζουν πολιτικά το ντόπιο παρασιτικό κεφάλαιο, δηλαδή ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Με τα κόμματα του αστικού δικομματισμού συντάσσονται και τα κόμματα της Αριστεράς, που σε ορισμένες περιπτώσεις γίνονται βασιλικότερα του βασιλέως. Οι διαφοροποιήσεις μεταξύ τους, αν υπάρχουν είναι μικρές και επουσιώδεις.

Είναι πραγματικά ένα παράλογο φαινόμενο που αρχικά προκαλεί και αμηχανία και απορία. Πώς δηλαδή είναι δυνατό να ταυτίζεται η Αριστερά με το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο, που εκμεταλλεύεται την φτηνή εργατική δύναμη, όπου την βρει και όπου και όπως το εξυπηρετεί;

Πολύ χαρακτηριστικά περιγράφει ο Ανδρέας Παπανδρέου τη φύση αυτού του κεφαλαίου σε ομιλία του σε σεμινάριο του ΠΑΚ την άνοιξη του 1973. Λέει σχετικά: «Η ελληνική μεγαλοαστική τάξη δεν είναι αυτόνομη. Αποτελεί εξαρτημένο και κομπραδόρικο προγεφύρωμα του ξένου, μα ιδιαίτερα του αμερικάνικου μονοπωλιακού κεφαλαίου, που στα πλαίσια της παγκόσμιας δυναμικής του ιμπεριαλισμού, έχει μεταβάλει την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι για την ασύδοτη εκμετάλλευση του ιδρώτα του ελληνικού λαού και σε στρατώνα για την προάσπιση των στρατηγικών συμφερόντων του Πενταγώνου στη Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή».

Μετά τη μεταπολίτευση προσδιόρισε ο ίδιος την εξάρτηση του ελληνικού κεφαλαίου από το μονοπωλιακό κεφάλαιο των ΗΠΑ πιο συγκεκριμένα:

«Στις χώρες που βρίσκονται στο περιθώριο του παγκόσμιου καπιταλισμού, η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ‘φωνή του κυρίου της’» [1. Βλ. Ανδρέας Παπανδρέου, «Ο Ευρωκομουνισμός δεν είναι ο δρόμος για το σοσιαλισμό στην Ευρώπη», εφημ. «Εξόρμηση», αρ. φ. 123, Μάρτιος 1977.].

Με την έννοια αυτή για την αστική τάξη δεν παίζει κανένα ρόλο το θέμα της εθνικής ανεξαρτησίας και της κατοχύρωσης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας.

Ένα άλλο θέμα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και σκόπιμα από ορισμένους κύκλους προκαλείται σύγχυση είναι ο διαχωρισμός σε μετανάστες και λαθρομετανάστες. Πολλές φορές τονίζεται από προπαγανδιστικούς κύκλους, κυβερνητικούς και μη ότι και οι Έλληνες ήταν μετανάστες, όπως αυτοί που πήγαν στη Γερμανία, την Αυστραλία και τις άλλες βιομηχανικές χώρες, χωρίς σκόπιμα να γίνεται ο διαχωρισμός ότι εκείνοι που πήγαν σ’ αυτές τις χώρες πήγαν νόμιμα και όχι ως λαθρομετανάστες. Ενώ στη χώρα μας, ακόμη κι’ αυτοί που νομιμοποιήθηκαν αργότερα είναι καθαρά λαθρομετανάστες και όχι μετανάστες. Κανείς δεν τους κάλεσε νόμιμα στη χώρα μας. Αυτή η προπαγανδιστική παραπληροφόρηση ισχύει μόνο για τους αφελείς (βλάκες) ή εκείνους που τους χρησιμοποιούν, για να βλάψουν με τη θέληση ή χωρίς τη θέλησή τους την πατρίδα μας.

Μια άλλη παράμετρος σοβαρή του θέματος είναι ότι η λαθρομετανάστευση αποτελεί προπαγανδιστικό όπλο ενάντια στους Έλληνες, που εύκολα γίνονται αντικείμενο ιδεολογικής προπαγάνδας από τους επιτήδειους ως εθνικιστές, ρατσιστές, σοβινιστές κ.λπ. για να τους προκαλέσουν ενοχές και με τον τρόπο αυτό να τους κάνουν υποχωρητικούς και ενδοτικούς στα άνομα σχέδιά τους.

Τέλος μπαίνει στη συζήτηση και το σοβαρό ιδεολογικό πρόβλημα, κυρίως.

Η αθρόα, ανεξέλεγκτη, αλλά και καθοδηγούμενη είσοδος εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και ο εγκλωβισμός τους εδώ, μάλιστα λαθρομεταναστών που στην πλειοψηφία τους ή σχεδόν κατά αποκλειστικότητα προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες, αποτελεί ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, που ενισχύεται και καθοδηγείται από θεσμικά και εξωθεσμικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι διοχετεύονται στην Ελλάδα στρατιές λαθρομεταναστών κυρίως από ισλαμικές χώρες, που είναι παντελώς ξένες προς τον πολιτισμό μας και όχι μόνο δεν είναι σε θέση, αλλά απεναντίας δεν έχουν καν την πρόθεση να αφομοιωθούν ή να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία, αλλά να δημιουργήσουν ξεχωριστές και διακριτές (μουσουλμανικές) εθνότητες στην πατρίδα μας, καταργώντας τη δική μας παράδοση και τον δικό μας πολιτισμό. Αυτό δεν κάνει εξάλλου το Υπουργείο Παιδείας και το ΕΛΙΑΜΕΠ; Δεν προωθούν τον αφελληνισμό της Ελλάδας και κυρίως της νεολαίας, με την κατάργηση ή υποβάθμιση της ελληνικής ιστορίας και την προβολή ανθελληνικών εκπομπών, όπως αυτό του Σκάι με τίτλο: «1821, η γένεση ενός έθνους», αλλά και πολλών άλλων εκπομπών και σήριαλ που προπαγανδίζουν τον Νέο Οθωμανισμό;

Υπάρχει σαφώς σχέδιο που προωθείται από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος εκτελώντας εντολές των πατρώνων του της παγκόσμιας διακυβέρνησης θέλει να μεταβάλει συνειδητά την Ελλάδα σε μια πολυπολιτισμική και πολυεθνική χώρα, με ανοιχτά σύνορα, κυρίως προς τις ισλαμικές χώρες.

Αυτό είναι το σχέδιο, δηλαδή ο διαμελισμός της Ελλάδας με άλλους τρόπους και άλλα μέσα απ’ αυτούς που επεδίωξαν οι Γερμανοί Ναζί στην Ελλάδα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το αντιδραστικό ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία. Επειδή οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ, που διέλυσαν την πρώην Γιουγκοσλαβία δεν μπορούσαν για διάφορους λόγους να πράξουν το ίδιο και με την Ελλάδα, επινόησαν έναν πιο έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο, που στην παρούσα φάση δεν έχει σχέση με στρατιωτική επέμβαση, αλλά με την υπαγωγή μας ως δορυφόρου στον Νέο – Οθωμανισμό. Αποκλειστικός στόχος: Ο απόλυτος έλεγχός της Ελλάδας από του υπερατλαντικούς φίλους μας και η αποφυγή από μέρους της ανεξάρτητου προσανατολισμού και δράσης.. Κυρίως να μην υπάρξει καμία δυνατότητα σύμπραξής και συνεργασίας και σύμπραξης, πόσο μάλλον συμμαχίας με την ορθόδοξη Ρωσία. Προς το σκοπό αυτό η υπαγωγή της Ελλάδας στον Νέο –Οθωμανισμό αποτελεί το καθοριστικό στρατηγικό σχέδιο, κυρίως των υπερατλαντικών «φίλων μας», αλλά και των υπολοίπων «συμμάχων μας», κυρίως Γερμανών.

Αυτό το στρατηγικό σχέδιο έχει στόχο, την πλήρη και σε όλα τα επίπεδα, (οικονομικό, πολιτικό, πολιτιστικό» αποδυνάμωση της Ελλάδας, ώστε να μην είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εθνική της ανεξαρτησία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Να γίνει μ’ ένα λόγο πλήρως υποτελής στην Τουρκία.

Ο στόχος αυτός προωθείται με συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο, έτσι όπως το είχε διατυπώσει ο Κίσινγκερ:

Συνιστά και αποτελεί ένα θανάσιμο κίνδυνο, όχι μόνο οικονομικό, κοινωνικό, αλλά πρόβλημα επιβίωσης τους Ελληνισμού.

Βιώνουμε την κατοχή της Ελλάδας, όχι πια από έξω, λόγω πολέμου, αλλά την άλωσή της από μέσα. Βρισκόμαστε ήδη μπροστά στο φάσμα της εσωτερικής κατοχής από στρατιές ισλαμιστών λαθρομεταναστών, τους οποίους δεν προωθεί μόνο το οργανωμένο μοντέρνο δουλεμπόριο, αλλά αποτελεί συνειδητή πολιτική των ΗΠΑ, της Τουρκίας και του ελληνικού μεταπρατικού κεφαλαίου και των πολιτικών του εκπροσώπων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας και των άλλων αριστερών κομμάτων και οργανώσεων που τους συμπαραστέκονται, μπερδεύοντας τον ιμπεριαλισμό με τον διεθνισμό.

Η ΗΠΑ και οι, όπως επανειλημμένα είπα, «άσπονδοι ατλαντικοί και υπερατλαντικοί μας φίλοι και σύμμαχοι μας», μαζί με τα ντόπια κέντρα, προωθούν σκόπιμα και προγραμματισμένα την αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης του πληθυσμού, για να δημιουργήσουν την πολυπολιτισμική και πολυεθνική Ελλάδα.

Αυτό ήταν το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, όσο κυβερνούσε (θα δούμε με τη νέα ηγεσία, αν το συνεχίζει), και αυτό σε μεγαλύτερο και πιο αποτελεσματικό βαθμό αποτελεί το σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ στα ηγετικά του κλιμάκια, που συνειδητά εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Το παρασιτικό κεφάλαιο στην Ελλάδα, που υπηρετούν πιστά τα δύο κόμματα εξουσίας και όχι μόνο, δεν έχει ως γνωστόν πατρίδα, όπως τόνισε και ο Άρης Βελουχιώτης στο λόγο του στη Λαμία, που ήδη είναι γνωστός.

Τα εξαθλιωμένα αυτά στρώματα του λούμπεν προλεταριάτου, που πολιτισμικά δεν πρόκειται ποτέ να αφομοιωθούν στην ελληνική κοινωνία, αλλά αντιθέτως ανά πάσα στιγμή να αποτελέσουν όργανα ξένων συμφερόντων, αποτελούν δυναμίτιδα μεγατόνων στα θεμέλια της Ελλάδας. Οι άνθρωποι αυτοί που, φυσικά οι ίδιοι σε τίποτε δεν φταίνε, δεν μπορούν, λόγω του αφελληνισμού της ελληνικής παιδείας και λόγω της δικής τους κουλτούρας και θρησκευτικής ισλαμικής παράδοσης, να αφομοιωθούν ή ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Συνιστούν άμεσο κίνδυνο της συνοχής και επιβίωσης της..

Μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς ότι όλοι αυτοί μπορούν να γίνουν υποχείρια ξένης προπαγάνδας, η οποία με ελάχιστα χρήματα, λόγω της εξαθλίωσής τους και του φανατισμού τους, είναι σε θέση να τους χρησιμοποιήσει, για την επίτευξη των στόχων εξωελλαδικών κέντρων.

Μια μικρή ένδειξη αποτέλεσε η συγκέντρωσή τους σε 13 επιλεγμένες πλατείες, δήθεν αυθόρμητα. Αλλά και η

Αν η Τουρκία, ή η Σαουδαραβία ή ο Σόρος ή οι ΗΠΑ ή οποιοσδήποτε άλλος, τους δώσει ελάχιστα χρήματα είναι σε θέση όχι μόνο σε προβοκατόρικες ενέργειες να προβούν, για να μας εκθέσουν στη διεθνή κοινή γνώμη, αλλά και να τινάξουν στον αέρα ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Εξάλλου, σε λίγο θα είναι οι Έλληνες, αν δε σταματήσει αυτό το ρεύμα, ξένοι στην ίδια τους τη χώρα.

Και αυτή την κατάσταση τη θεωρούν κάποιοι ως φυσιολογική εξέλιξη. Φυσικά οι έχοντες και κατέχοντες δεν έχουν πρόβλημα, γιατί το βάρος φέρουν μόνο τα λαϊκά στρώματα, που υφίστανται όλη αυτή την πρωτοφανή κατάσταση. Οι βολεμένοι μπορούν ακόμα να αποφύγουν τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης, μεταθέτοντάς την στην πλάτη των ανήμπορων και εξαθλιωμένων Ελλήνων, που η οικονομική τους ανέχεια, δεν τους επιτρέπει την μετοίκηση τους σε πιο προνομιούχες περιοχές, οι οποίες λανθασμένα νομίζουν ότι δεν θα τους αγγίξει το πρόβλημα. Όταν εξαπλωθεί η πείνα και η ανέχεια λόγω οικονομικής κρίσης και υπερσυγκέντωσης λαθρομεταναστών στη χώρα μας τα αποτελέσματα για όλον τον πληθυσμό τελικά εκτός από τους έχοντες και κατέχοντες (τους μεγαλοαστούς) και για τους πράκτορες που τους στηρίζουν συνειδητά, θα είναι καταστροφικά.

Το επιχείρημα από την άλλη μεριά ότι δεν μπορεί το ελληνικό κράτος να σταματήσει τη λαθρομετανάστευση αποτελεί ένα υποκριτικό ψέμα. Απλώς η λαθρομετανάστευση εξυπηρετεί την εκπλήρωση του σχεδίου του Γιώργου Παπανδρέου και τη κυβέρνησής του για τη δημιουργία της πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής Ελλάδας, σύμφωνα με τα κελεύσματα του ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου. Αν ήθελαν θα σταματούσαν το ρεύμα αυτό αμέσως [2. Το θέμα της λαθρομετανάστευσης, λόγω της σημασίας του, θα αποτελέσει αντικείμενο μιας άλλης ενδελεχούς ανάλυσης. Εδώ απλώς προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τη σημασία του για την επιβίωση του Ελληνισμού. Ποτέ η Ελλάδα στη μακραίωνα ιστορία της δεν κινδύνεψε από αφανισμό. Αυτό διακυβεύεται, κυρίως λόγω της λαθρομετανάστευσης σήμερα, γιατί ο Δούρειος Ίππος ήδη είναι εντός των τειχών.].

Εκείνοι φυσικά που υπηρετούν το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, θα μας κατηγορήσουν για εθνικιστές, ρατσιστές κ.λπ, για να μας δημιουργήσουν ενοχές και φοβία, ασκώντας με τον τρόπο αυτό ιδεολογική τρομοκρατία. Οι μέθοδές τους δεν θα περάσουν. Γιατί γνωρίζουμε πώς μεθοδεύουν την ιδεολογική τρομοκρατία. Αντίθετα γι’ αυτούς ισχύει αυτό που διακήρυττε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης:

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκηνημένους!»


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ