ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ –
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/10/2010 ΣΤΟ
PALAIS DES BEAUX-ARTS – 20.30

ΣΤΟ AARTSELAAR
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/10/2010 ΣΤΟ CULTUREEL CENTRUM T’ AAMBEELD – 20.00

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τραγουδάει όπως μιλάει με εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα. Παίζει με τα όρια της τέχνης, της λογικής και της φαντασίας και παραδίδεται μόνο στην ίδια τη ζωή. Εκεί ακριβώς συναντιέται με το νου και την ψυχή του κοινού και συνδιαλέγεται μαζί του. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας για πολλούς θεωρείται ο μελωδικός και ερωτικός καλλιτέχνης της ροκ σκηνής.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σπάνια περίπτωση συνθέτη και ερμηνευτή, φέρνει στη σκηνή μελωδίες που μπορεί να κρύβουν μία μικρή θλίψη ή να προετοιμάζουν μια μεγάλη επανάσταση!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο Aartselaar (5’λεπτά από την Αμβέρσα) , θα μας παρουσιάσει της μεγαλύτερες του επιτυχίες (έλα ψυχούλα μου, και τι ζητάω, ο νότος, ο γάτος, πόσο σε θέλω, μάτια δίχως λογική, τα τερατάκια τσέπης, μικρός τιτανικός, ρίξε κόκκινο στην νύχτα, και πολλά ακόμη τραγούδια) επίσης θα μας ταξιδέψει σε αλλοτινές νοσταλγικές εποχές, μέσα από τις μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη και άλλων σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα συνοδεύετε από τέσσερεις εξαιρετικούς μουσικούς που θα μας ταξιδέψουν σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι…

–       ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: 38 € + ο φόρος κράτησης

–       ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ AARTSELAAR: 35 € + ο φόρος κράτησης

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ:
BOZAR: 02 – 507 82 00 &
www.bozar.be, ΣΕ ΟΛΑ TA FNAC & www.fnac.be & Periple: 02 – 230 93 35

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ AARTSELAAR:
’T AAMBEELD:
Tel: 03/877 28 75, Kalitsa Pantazi: 0475/63 10 91 & vzw.kapa@telenet.be, cultuur@aartselaar.be & www.kalitsa.be


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ