Ο Χρυσόστομος Δήμου με τον τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Γρηγόρη Νιώτη

Ο Χρυσόστομος Δήμου με τον
Αντιπρόεδρο της Βουλής Γρηγόρη Νιώτη.

Ο Χρυσόστομος Δήμου με τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ Γεώργιο Καρατζαφέρη

Επαφές με φορείς και εκπροσώπους της πολιτείας είχε στην Αθήνα ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού.

Κολωνία 11.03.2011. Επαφές με αρμόδιους φορείς και εκπροσώπους της πολιτείας είχε στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού Χρυσόστομος Δήμου, κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του. Ο κ. Δήμου έγινε δεκτός από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Γρηγόρη Νιώτη, τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ Γεώργιο Καρατζαφέρη, τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ευγενία Τσουμάνη – Σπέντζα και το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Παντούλα τους οποίους ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Παγκοσμίου Συμβουλίου και κυρίως για το Πρόγραμμα Ελληνικής Γλώσσας που θα λάβει χώρα και φέτος κατά το μήνα Ιούλιο στα Γιάννινα, όπου θα πάρουν μέρος νέες και νέοι ηπειρωτικής καταγωγής απ’ όλο τον κόσμο. Επίσης τους ενημέρωσε για το Β΄ Παγκόσμιο Συνέδριο Ηπειρωτών Εξωτερικού που θα γίνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου στα Γιάννινα, τους οποίους και προσκάλεσε να πάρουν μέρος.

Ο Χρυσόστομος Δήμου με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Παντούλα

Επαφές είχε και με την Εύα Παπαδάτου στη Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού, με τον Ιωάννη Δομάγερ, Πρόεδρο του Δ.Σ. της Επιτροπής Ολυμπίων Κληροδοτημάτων, την  Στέλλα Λεοντιάδου,  Γενική Γραμματέα  του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, τον Μπάμπη Καραθάνο, πρόεδρο του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, τον Κώστα Νούσια, πρόεδρο της ΄Ενωσης Καλλιτεχνών Βορείου Ηπείρου, το Δ.Σ. της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών και άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ