Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Tεχνολογίας της Γερμανίας, διοργανώνει επιχειρηματική συνάντηση με ενημερωτική εκδήλωση, από 22 μέχρι 25 Φεβρουαρίου 2011 στην Θεσσαλονίκη.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι η εξοικονόμηση ενέργειας στην βιομηχανία και τον τουρισμό και επιδιώκεται η σκιαγράφηση των σχετικών δεδομένων στις αγορές τις Ελλάδας και της Γερμανίας, η παρουσίαση σχετικών ώριμων τεχνολογιών και η σύναψη επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ ελληνικών και γερμανικών εταιρειών.

Εκπρόσωποι γερμανικών φορέων θα παρουσιάσουν την γερμανική αγορά στο χώρο της τεχνολογίας εξοικονόμησης ενέργειας. Επίσης οχτώ επιλεγμένες γερμανικές εταιρείες θα παρουσιάσουν την τεχνολογία τους σε ελληνικές εταιρείες και πολλαπλασιαστές του κλάδου, κατά την διάρκεια ημερίδας, την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011, στο ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Υποστηρικτής της διοργάνωσης θα είναι και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Ελληνικές εταιρείες έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για κατ’ ιδίαν συναντήσεις με κάποιες από τις γερμανικές επιχειρήσεις που θα παρουσιάσουν την τεχνολογία τους κατά την διάρκεια της ημερίδας. Οι συναντήσεις των εκπροσώπων των γερμανικών εταιρειών θα γίνουν στον χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων την Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου. Οι εταιρείες Hochtief και Sunset θα έχουν συναντήσεις μόνο την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου. Παρακαλούμε για την συμπλήρωση του σχετικού εντύπου.

Περισσότερες πληροφορίες στο Flyer ελληνικά – γερμανικά.

Πρόγραμμα στα ελληνικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ