Αξιότιμε κύριε Πρετεντέρη,

θα συμφωνήσω και σήμερα μαζί σας.

Εχω όμως, κάποιες αμφιβολίες για τις ανιδιοτελείς και φιλανθρωπικές προθέσεις τόσο της Διεθνούς Κοινότητας όσο και τις αγαθές ελληνικές προθέσεις και ευελπιστώ, ότι θα μου επιτρέψετε να τις παρουσιάσω.

Η Διεθνής Κοινότητα ετομάζει μακροχρόνια την πυρά για να την παραδώσει στην κατάλληλη στιγμή στο παρανάλωμα του πυρός.

Το παρακάτω παράδειγμα, είναι για μας τους Ελλήνες ενδεικτικό, έστω και αν μερικοί δεν θέλουν να συμφωνήσουν.

Το προς τον Βορρά της Ελλάδας ευρισκόμενο κράτος, ονομάστηκε ετσιθελικά ή και με προτροπή και χρηματοδότηση των Μεγάλων Δυνάμεων της Διεθνούς Κοινότητας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Την σλαβική γλώσσα τους την ονόμασαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ και τους εαυτούς τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. Στολίζουν ακατάπαυστα, “με τι χρήματα;” το κράτος τους με νεοπαγή αγάλματα ελλείψει αρχαίων, επειδή δεν επιβεβαιώνουν τα παραμύθια τους. Ολος ο επιστημονικός κόσμος, εκτός του κρατικοδίαιτου, γελάει με τα καμώματά τους, όπως γελούσαν με τον μακαρίτη Turgut Ösal, όταν ισχυρίστηκε, ότι ο Ομηρος είναι πρόγονός του!..

Ποιοί λόγοι συντρέχουν και προκαλούν αυτήν την εξέλιξη μου είναι αδύνατο να τούς γνωρίζω σήμερα. Εύχομαι μόνο να μη μάθουν την αλήθεια τα εγγόνια μας αφου χυθεί πρώτα αίμα επειδή η Διεθνής Κοινότητα θα επέμβει για να επιβάλει και πάλι την τάξη.

Σε περίπτωση που κάποιος άλλος Έλληνας πολιτικός είχε πελαγοδρομήσει με τις επιλογές του στις σχέσεις του με την οικογένεια Καντάφι, όπως ο Πρωθυπουργός μας και όχι με τον λαό της Λιβύης, θα τον είχαν ξεσκίσει τα ΜΜΕ όπως ξεσκίζουν τις  γάτες. Η επίσκεψή του στον Καντάφι δεν έβρεξε πετροδολάρια για την Ελλάδα, μήπως όμως έβρεξε δολάρια στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ;

Ενας διορατικός, οραματιστής πολιτικός, όπως ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου, τι δουλειά έχει να είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της οικογενειακής ΜΚΟ του υιού Καντάφι; Μήπως σε αντιπαράθεση: Η ευγένεια υποχρεώνει πρέπει να γράψω, ότι η Οικογενειοκρατία ύποχρεώνει. Και τώρα τι γίνεται;

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γεώργιος Α. Βλάχος, Γερμανία

Την επιστολή δημοσίευσε η Ιστοσελίδα της εφημερίδας τα ΝΕΑ, 21.03.2011

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ