Portrait

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.

Διαβάζω τις τελευταίες ώρες όσα αναρτήθηκαν στα blogs για την αντιπαλότητα του κ Πάγκαλου με τους «ανώνυμους» και φοβάμαι και κρίνω ότι ΑΔΙΚΩΣ συνεχίζουμε να συγχυζόμαστε και να θυμώνουμε με τον κ Πάγκαλο!

Ο κ Πάγκαλος έχει πει πολλά για πολλούς ακόμη και για τον σημερινό προϊστάμενό του Πρωθυπουργό κ Γ. Παπανδρέου στην Κυβέρνηση του οποίου είναι και παραμένει ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Ο κ Πάγκαλος όπως θυμούνται οι μνήμονες είπε πολλά και για τους άλλους 2 Πρωθυπουργούς στις Κυβερνήσεις των οποίων συμμετείχε!!!

ΣΥΝΕΠΩΣ εφόσον ο απαιτούμενος αριθμός ψηφοφόρων τον ψηφίζουν και εκλέγεται Βουλευτής και εφόσον παρά τα όσα λέει τον διατηρεί στην θέση του Αντιπροέδρου ο κ Παπανδρέου είμαστε τουλάχιστον αστείοι εάν όχι καθαρά ΑΝΟΗΤΟΙ όσοι από εμάς επιμένουμε να υπενθυμίζουμε (σε ποιόν άραγε απευθυνόμαστε;) τα λόγια και τα έργα του …

Στην Δημοκρατία στην οποία ζούμε και λέγεται Ελλάδα ο ΛΑΟΣ στην εκλογική αναμέτρηση εκλέγει τους εκπροσώπους του και ο εκάστοτε Πρόεδρος του Κόμματος που πλειοψηφώντας γίνεται Πρωθυπουργός τους Υπουργούς του…

ΕΜΑΣ, bloggers και ψηφοφόρους, ουσιαστικά, το λέω και σας στενοχωρώ αλλά και εγώ στενοχωριέμαι ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ λόγος …

Μπορούμε να τον επικρίνουμε, και αυτό μας το εγγυάται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας όπως εγγυάται και το δικαίωμα του κ Πάγκαλου να λέει ότι θέλει για όποιον θέλει (στην περίπτωσή του ως Βουλευτή του παρέχει όπως και στους άλλους 299 ΚΑΙ το πρόσθετο πλεονέκτημα της ΑΣΥΛΙΑΣ) αλλά ΔΕΝ μπορούμε να τον ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ!!!

Εκείνος που έχει το αρχικό δικαίωμα είναι ο “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ” που μπορεί να αποφασίσει να μην τον … εκλέξει, αλλά μέχρι σήμερα, δηλαδή τα τελευταία 30 χρόνια, εάν δεν απατώμαι, ΔΕΝ το έχει κάνει!

Εκείνος, στη συνέχεια, που μπορεί έμπρακτα να του αποδείξει ότι ΔΕΝ δέχεται τα λεγόμενά του είναι ο κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ο οποίος μπορεί να τον στείλει στα έδρανα της Βουλής ως έναν ακόμη από τους 156 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ …

Εφόσον οι ψηφοφόροι του τον εξέλεξαν και τον Οκτώβριο του 2009 Βουλευτή και ο κ Παπανδρέου συνεχίζει να τον τιμά ως Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησής του, θα το επαναλάβω κλείνοντας:

ΑΔΙΚΑ συγχύζονται και θυμώνουν πολλοί και πολλές με τον κ Θεόδωρο Πάγκαλο …

Ας θυμώσουν με τους ψηφοφόρους του και τον κ Παπανδρέου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ