Ο νέος Πρόεδρος του Π.Σ.Κ Αντώνης Τσουρδαλάκης με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Νεόνακη και τον πρόεδρο της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε, Γιώργο Μοσκοβίτη
Ο νέος Πρόεδρος του Π.Σ.Κ Αντώνης Τσουρδαλάκης με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Νεόνακη και τον πρόεδρο της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε, Γιώργο Μοσκοβίτη

Αθήνα. Συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του “Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών” Αντώνη Τσουρδαλάκη και τον αντιπρόεδρο Γεώργιο Νεονάκη (πρόεδρο της Παγκρήτιας της Νέας Ζηλανδίας) που εκλεχτήκαν κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο Ρέθυμνο την Κυριακή 7-8-2011, είχε ο πρόεδρος της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε Γιώργος Μοσκοβίτης στο Ηράκλειο την Τρίτη 9 Αυγούστου 2011.

Ό πρόεδρος της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε Γιώργος Μοσκοβίτης αφού συνεχάρη τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Π.Σ.Κ συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την οικονομική κρίση στο νησί αλλά και σε όλη την Ελλάδα και φυσικά τα ήδη υπαρκτά προβλήματα στον πολιτιστικό τομέα … που είναι πάρα πολλά και ειδικά στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Τους ενημέρωσε επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας των Μ.Μ.Ε όπως κλείσιμο εφημερίδων αλλά και άλλων μέσων Μ.Μ.Ε και την αυξανόμενη ανεργία που πλήττει τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτά, αλλά και στην νέα πορεία που διαγράφετε πλέον και στις δραστηριότητες του νέου Δ.Σ του “Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών” σε όλο τον κόσμο.

Η ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε αλλά και το Π.Σ.Κ θα είναι σε συνεχή συνεργασία για πάρα πολλά θέματα που απασχολούν την Κρήτη αλλά και τους απόδημους Κρητικούς σε όλο τον κόσμο.

Ανανέωσαν δε το ραντεβού τους για το επόμενο forum που θα πραγματοποιηθεί το 2012 στην Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε εύχεται στο νέο Δ.Σ του Π.Σ.Κ καλή πορεία και καλή επιτυχία στους στόχους για ένα καλύτερο πολιτιστικό και κοινωνικό μέλλον ,των Κρητών σε όλο τον Πλανήτη.

Μανώλης Γερμανάκης
Γραφείο τύπου ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ