Αγαπητέ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, καλημέρα.

Αυτό είναι ένα σχόλιό μου στα ΝΕΑ (19.08.2011) και ελπίζω ότι θα αναρτηθεί.

Αξιότιμε κύριε Κανέλλη,

το πρόβλημά μας είναι ότι δεν υπάρχει κράτος το οποίο έχει την θέληση και την δύναμη να υποστηρίξει τα ελληνικά συμφέροντα. Και έτσι ο κάθε ένας, όπως βέβαια και εσείς, έχει το δικαίωμα να λέει και να γράφει ό,τι θέλει. Φαντάζεσθε ότι τόσο ο κ. Αναστασιάδης με τις δηλώσεις του, όσο και εσείς με το σχόλιό σας δεν ρίχνετε λάδι στην φωτιά και δεν βρίσκεστε στο ίδιο λεκτικό, μαχητικό επίπεδο με τον Παναγιώτατο Ανθιμο Θεσσαλονίκης, όπως ειρωνικά τον αποκαλείτε;

Αφήνετε τον κ. Αναστασιάδη στο απυρόβλητο να λιάζετε κάτω από την ομπρέλα που του προσφέρετε έσεις και άλλοι και να προσβάλλει τους πολυπαθείς Ποντίους βαπτίζοντάς τους σύμφωνα με την Σκοπιανή ορολογία Τούρκους.

Κρίνετε λοιπόν ποιός αμαρτάνει περισσότερο και ρίξτε τον πρώτο λίθο. Δυστυχώς εσείς τον ρίξατε και ζητήσατε άμεσα την τιμωρία του Παναγιωτάτου, σε περίπτωση που υπήρχε Δημοκρατία στην Ελλάδα και ο νόμος ήταν νόμος όπως γράφετε.

Βέβαια θέμα τιμωρίας για τον κ. Αναστασιάδη, ο οποίος υποδαυλίζει την ειρηνική συνύπαρξη των ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, όπως τους αποκαλούσε η μεγάλη Ελληνίδα Πηνελόπη Δέλτα, και ΕΛΛΗΝΩΝ, δεν υφίσταται για εσάς. Θα σας παρακαλούσα, λοιπόν, επειδή η γνώμη σας ακούγεται, να ζητήσετε την διενέργεια ενός ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ με το οποίο ο ΛΑΟΣ θα εγκρίνει την Ονομασία και Ταυτότητα πχ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και επιτρέπει στην εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση να διαπραγματευτεί. Ισως τότε προκύψει η εξομάλυνση των σχέσεων της μικρής Ομάδας των Ελλήνων, που αποκαλούν την Πλειιοψηφία των Ελλήνων που δεν είναι πρόθυμοι να κάνουν παραχωρήσεις στο θέμα Ταυτότητας και Ονομασίας των Σκοπιανών, Ελληναράδες, Υπερπατριώτες, Ρατσιστές, Φασίστες.

Προσωπικά είμαι πρόθυμος να αναγνωρίσω τη γνώμη του Λαού, αφού ο νόμος θα γίνει νόμος και στην Ελλάδα. Εμπρός λοιπόν όλοι οι Δημοκράτες να ζητήσουμε και να επιβάλουμε την διεξαγωγή του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ της αλήθειας και το αποτελέσμά του θα πρέπει να σεβαστούμε.

Διατελώ με εκτίμηση,

Γεώργιος Α. Βλάχος, Γερμανία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ