Από την μία πλευρά έχουμε επί τάπητος την αδιαφορία της Ελληνικής Αθλητικής Ηγεσίας που επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά την ανικανότητά της να προώθησει τα Ελληνικά συμφέροντα και δίκαια.

Στο πρόσφατο παρελθόν κάποιος άσχετος και αδιάφορος Ελληνας Γενικός Γραμματέας της

ΔΕΜΑ δέχθηκε να πάρουν μέρος τα Σκόπια στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 στον Βόλο, επειδή κάποτε ήταν μέρος της Γιουγκοσλαβίας και είχε επαφή με την Μεσόγειο Θάλασσα!!!

Οπως και να το δούμε αυτή η χώρα σήμερα δεν βρέχεται από την Μεσόγειο Θάλασσα, εκτός δε, αν ο …καλός Ελληνας τους χάριζε την Μακεδονία του Αιγαίου, όπως την αποκαλούν οι Σκοπιανοί και όλοι οι καλοί Ελληνες. Αντί να υποβάλει την παραίτησή του, τους άνοιξε την πόρτα, επειδή έτσι το ήθελαν οι προστάτες τους. Ευτυχώς μας αφαίρεσαν την διεξαγωγή των αγώνων και δεν θα ξεφτιλισθούμε.Τα Σκόπια, όμως, θα λάβουν μέρος στους αγώνες, λόγω της ελληνικής αδιαφορίας και ανικανότητας σε όποιο μέρος του πλανήτη μας και αν διεξαχθούν.

Από την άλλη πλευρά, η δεύτερη κατά σειρά τιμωρία ελληνικής ομάδας του Χάντμπαλ επειδή αρνείται να αγωνιστεί με αντίπαλο που πολιτικοποιεί το άθλημα κάνοντας χρήση Ελληνικών εμβλημάτων και συμβόλων, αποδεικνύει την φαρισαϊκήν υποκρισία και αναξιοπιστία των διεθνιστικών αθλητικών αρχών, και εξηγούμαι.

Στους τελευταίους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Μπάσκετμπαλ στην Πολωνία, αναρτήθηκαν από ακτιβιστές φιλάθλους των Σκοπίων και όχι μόνο, γιγαντιαίες σημαίες των Σκοπιανών με το Ελληνικό έμβλημα της Βεργίνας και κυμάτιζαν σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Η σημαία που αναρτήθηκε δεν είναι η σημαία του κράτους των Σκοπίων, άλλα προσδιορίζει ξεκάθαρα τις επεκτατικές τους βλέψεις. Δεν τιμωρίθηκαν ούτε η Πολωνία ούτε και τα Σκόπια για πολιτικοποίηση των αγώνων. Τι έπρεπε να γράψουν στα φανελάκια για να θεωρηθεί πολιτικοποίηση των αγώνων και να τιμωρηθούν, π,χ, προτιμάτε Προϊόντα Παραγωγής Χίτλερ, ή να αναρτήσουν τον αγκυλωτό σταυρό;

07.02.2011

Διατελώ με τιμή

Γεώργιος Α. Βλάχος

***

Το … καλό, συμπατριώτες της ομογένειας, το άφησα τελευταίο: Το παραπάνω κείμενο Δεν δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα Μακεδονία. Καίτοι είναι σχόλιο που αναφέρεται σε άρθρο-σχόλιο της ίδιας εφημερίδας!..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ