Tο 4 τουρνουά Μπιτς Βόλλευ, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Τυρού στην Παραλιακή Αρκαδία, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τη συμμετοχή αρκετών ομάδων (16). Οι αγώνες έγιναν στην μοναδική σε ομορφιά παραλία Τηγάνι, όπου και το γήπεδο του μπιτς, που ο Α.Ο.Δ.Τ. έφτιαξε με τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπιτς Βόλλευ. Στον τελικό συναντήθηκαν, μετά από τα νοκ αουτ παιγνίδια, οι ομάδες των Πιτσιρικάδων με τους Ανώνυμους. Νικητές οι Πιτσιρικάδες με 2-1 στο ταυμπρεικ. Στον μικρό τελικό έπαιξαν οι Παραλίες με τους Μπουρμπουλήθρες. Νικητές οι Παραλιες με 2-1 σετ.

Για μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση τους αγώνες παρακολούθησε πολύς κόσμος, ντόπιοι, παραθεριστές και κάτοικοι γειτονικών συνοικιών ενώ το επίπεδο απόδοσης, συγκριτικά με άλλες χρονιές, ήταν αρκετά ανεβασμένο.

Στον τελικό του Γυμνασίου έπαιξαν οι, Suncity – Bariemai. Νικητές οι Suncity με 2-0. Τις απονομές έκανε ο υποψήφιος Δημάρχος Τριπόλης και φίλος του αθλητισμου Μιχάλης Σμυρνιώτης, ο οποιός συμμετείχε και στο τουρνουά.

Τα παιγνίδια σφύριξαν ο Θοδωρής Παπασαράντης (Γυμναστής) και ο Μιχάλης Ροκίδης (αθλητής βόλλευ).

Ο Πρόεδρος τού Α.Ο.Δ.Τ., Δημήτρης Λαλουδάκης, δήλωσε ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση της νεολαίας στο τουρνουά καθώς και από την προσέλευση του κόσμου. Το σημαντικό, είπε, είναι ότι το τουρνουά ανοίγει ένα μελλοντικό τρίγωνο Άστρος-Λεωνίδιο- Τρίπολη, αφού στόχος μας είναι να κάνουμε τον Τυρό Κέντρο αθλητικών εκδηλώσεων για την καλοκαιρινή περίοδο για την προβολή του Αθλητικοτουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.

Ακολουθούν όμορφες αναμνηστικές φάσεις από τους αγώνες με φόντο το καταπράσινο βουνό και την καταγάλανη ήρεμη θάλασσα.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ