Με σεβασμό και εκτίμηση πρός το διαχρονικό ΕΡΓΟ του Ελληνα εκπαιδευτικού, η Επιτροπή Παιδείας του ΕλληνοΑμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου με την ευκαιρία της διοργάνωσης της 20ης επετείου της Ερμής Εξπό και σε συνεργασία με την επιτροπή παιδείας ΣΑΕ Αμερικής και την Ομοσπονδία Ελλήνων Εκπαιδευτικών, επέλεξαν τούς ακόλουθους για τη καθιερωμένη βράβευση, με το βραβείο “Ερμής Εξπό Ιντερνάσιοναλ”, για τη πολυετή υπηρεσία τους και προσφορά, στη Ελληνική γλώσσα και πολιτιστική μας κληρονομιά, μέσω της Ελληνικής Παιδείας τις ΗΠΑ.

Δρ. Γεώργιος Μελικόκης, Φωτεινή Μαντζίνη, Ανδριάννα Φιλιώτη, Τζόη Πετράτος, Χριστίνα Τετόνης, Αννα Μέγαρη, Δημοσθένη Τριανταφύλλου μαζί με το απογευματινό σχολείο Γυμνάσιο στις Τάξεις 7,8,9 της Αναλήψεως Φέρβιου Νέας Ιερσέης, Ντενίς Μακρή, πρόεδρο ΠΤΟ του Fantis, και τούς υποστηρικτές των Ελληνικών Σχολείων και του Ελληνικού Πολιτισμού Δρ. Γεώργιο Δρογκάρη και Στέφανο Τσεπερλή.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει Σάβατο 2 Απριλίου,2011 στις 7:30 το βράδυ στο επίσημο δείπνο, στο ξενοδοχείο Τροπικάνα στο Ατλάντικ Σίτυ τις Νέας Ιερσέης.

Το εισητήριο θα είναι δωρεάν στους τιμώμενους. Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα εάν μας ανακοινώνατε πόσους καλεσμένους θα έχεται, για τις κατάλληλες προετοιμασίες, χώρο, τραπέζια, παραγγελίες φαγητού, πλακέτες, μέχρι τις 15 Μαρτίου, 2011. Tιμή εισητηρίου $125.00.

Οπως γνωρίζεται, ο Φορέας της Ερμής Εξπό, προωθεί πέραν του Εμπορικού σκέλους, την Επικοινωνία μεταξύ των ομογενών αλλά και με τους φιλέλληνες Αμερικανούς, αλλά και παράλληλα τον Πολιτισμό, με διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Θερμή παράκληση για ανακοίνωση απο πλευρά σας στους γονείς και κηδεμόνες της περιοχής σας για αθρόα συμμετοχή στην έκθεση (ομαδικά με λεωφορείο με ελάχιστη δαπάνη) η ιδιωτικά και τις παραλληλες εκδηλώσεις που είναι δωρεάν, σεμινάριο για γιατρούς με 3 Credits, σεμινάριο για δικηγόρους, σεμινάριο για την νεολαία, και για τους εστιάτορες.

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσιο της Εκθεσης Ερμής μας παρέχεται χώρος όπου θα γίνει συνάντηση Προ-Συνέδριο εκπαιδευτικών απο όλες τις Πολιτείες, με στόχο την καλύτερη οργάνωση του Εκπαιδευτικού Συνεδρίου στις 30 Απριλίου στην Νέα Υόρκη.

Για περισότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 610 446-1463 η στο 610 202-1972.

Εκ μέρους της Επιτροπής Παιδείας,

Στέλλα Κοκόλη
Πρόεδρος

Κοιν.
Θεόδωρος Σπυρόπουλος
Παύλος Κοτρότσιος
Χρήστος Χρηστάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ