Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την δεξίωση στα γραφεία της κας Μ. Γιαννακουδάκη.

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μ. Βρετανίας κ.κ. Γρηγόριος πλαισιωμένος αφενός από την Μαρίνα Γιαννακουδάκη και αφετέρου από τον Γιάννη Πανταζόπουλο. Πλάι στην κα Γιαννακουδάκη ακολουθούν η αντιδήμαρχος Μπάρνετ Ρίτα Ράττερ, ο Γιώργος Σάββα (δημοτικός σύμβουλος Ένφιλτ), ο Ανδρέας Στρόγγολος (δημοτικός σύμβουλος Μπάρνετ) και ο Πάρης Ευαγγέλου  (δημοτικός σύμβουλος Μπάρνετ). Πλάι στον κ. Πανταζόπουλο εικονίζονται ο Ανδρέας Ταμπουρίδης και Τζοάννα Ταμπουρίδη (αμφότεροι δημοτικοί σύμβουλοι Μπάρνετ) και ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης (δημοτικός σύμβουλος ΄Ενφιλτ).

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής ΄Ενωσης του Ελληνισμού Γιάννης Πανταζόπουλος (ομοσπονδιακός βουλευτής Αυστραλίας του εκεί Εργατικού Κόμματος), βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο για επαφές.

Στα πλαίσια αυτά διοργανώθηκε συνάντηση γνωριμίας και επαφής από την Ευρωβουλευτή του Συντηρητικού Κόμματος Μαρίνα Γιαννακουδάκη στο γραφείο της στο βόρειο Φίνσλευ.

Παρευρέθηκαν διάφοροι παράγοντες της ομογένειας για να καλωσορίσουν και να γνωρίσουν τον κ. Πανταζόπουλο, αλλά και να ακούσουν τι ακριβώς πρεσβεύει η Ένωση που αντιπροσωπεύει.

Πανταζόπουλος και Κοντορίνης στο Δημαρχείο του Μπάρνετ με παροικιακούς παράγοντες και δημοτικούς συμβούλους.

Ο κ. Πανταζόπουλος εξήγησε ότι σκοπός της Ένωσης αυτής του Ελληνισμού είναι να εντοπιστούν οι φιλέλληνες στα διάφορα κοινοβούλια με στόχο την καλύτερη προβολή θεμάτων που αφορούν τον Ελληνισμό και την προώθηση ομάδων φιλίας τόσο για την Ελλάδα όσο και την Κύπρο, την προώθηση της ελληνικής γλώσσας στις χώρες όπου υπάρχει ελληνισμός και άλλων συσχετιζόμενων στόχων.

Εξάλλου την περασμένη Κυριακή στις 10.30 το πρωί η αντιδήμαρχος του Μπάρνετ κα Λίζα Ράττερ (η οποία προορίζεται και ως η  νέα Δήμαρχος τον ερχόμενο Μάιο)  παραχώρησε δεξίωση προς τιμή του κ. Πανταζόπουλου στο οίκημα του Δημαρχείου στο Χέντον στην παρουσία και του Προέδρου του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης Γιώργου Κοντορίνη ο οποίος πραγματοποιούσε επίσκεψη στο Λονδίνο.

(Περισσότερα για την δράση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής αυτής Ένωσης του Ελληνισμού και για το  Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης θα βρείτε στις ιστοσελίδες των οργανώσεων www.whia.gr).

www.inioxos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ