Στο Διοικητικό συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής έλαβε μέρος ο Πρόεδρος του  Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ.  Χρυσόστομος Δήμου.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής που πραγματοποιήθηκε στο Ηπειρωτικό Σπίτι της Νέας Υόρκης πήρε μέρος ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών κ. Χρυσόστομος Δήμου.

Ο πρόεδρος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει του παρευρισκομένους του Δ,Σ. για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών (ΠΣΗΕ) στα Γιάννενα καθώς και τις επαφές που είχε με τους διάφορους φορείς της Ηπείρου, όπως τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, το Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Φίλλιπα Φίλιο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Γιωτίτσα, τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιο Καψάλη, τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Κων. Ζωνίδη και το διευθυντή της κ. Βασ. Τσουκανέλη κ.ά..

Κατόπιν αναφέρθηκε λεπτομερώς στο Βορειοηπειρωτικό και σε όλες τις διαστάσεις του θέματος αυτού και δεσμεύτηκε όπως έλθει σε επαφή με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών να ενημερώσει και να ενημερωθεί για την πολιτική του Υπουργείου στο θέμα.

Τέλος κλείνοντας αναφέρθηκε και στην επέτειο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων και υπενθύμισε ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο ονόμασε το 2013 «Γιάννινα, 100 χρόνια ελεύθερα»και τόνισε ότι οι Ηπειρώτες των πέντε ηπείρων θα γιορτάσουν με λαμπρότητα το γεγονός αυτό.

Σπύρος Κωσταδήμας

Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας

του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ