Με κάθε επισημότητα τελέσθηκε σήμερα η πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στη Καστανιά του Νομού Ημαθίας.

Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθη ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρης ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «η υπέρμαχος στρατηγός Παναγιά μας ακούει, μας προστατεύει και στηρίζει το έθνος μας. Ελπίζουμε, ευχόμαστε και προσευχόμαστε να κάνει και πάλι το ίδιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ απήντησε: «το κάθε πράγμα στο καιρό του και ο καθένας τις αποφάσεις του».

Σε άλλη ερώτηση δημοσιογράφου για την Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρης σχολίασε: «η Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή στη Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα είναι μία μεγάλη νίκη της Ορθοδοξίας.

Μόνο με τέτοιες κινήσεις μπορεί η Τουρκία να ελπίζει στην Ευρώπη. Εύχομαι του χρόνου και η Αγία Σοφία να λειτουργήσει στην εορτή της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ