Η Πρόταση του Κάσσανδρου έχει τα θετικά της, πρέπει όμως να ολοκληρωθεί για να μπορεί να εφαρμοσθεί. Στη συνέχεια πρέπει να κατανοήσει ότι πρέπει και θα γιορτάσουμε την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Πρέπει να τιμήσουμε τους Πανέλληνες που έσπευσαν, ενώθηκαν και θυσιάστηκαν με τους Μακεδόνες μαχητές, για να κρατήσουν ακμαίο το πιστεύω της Ενώσης με την Ελλάδα και να πάρουν δικαίωση τα όνειρα των Νεκρών Ελληνών, και να εισέλθει Νικηφόρος και Απελευθερωτής ο Ελληνικός Στρατός στη Θεσσαλονίκη. Το τι επακολούθησε είναι αυτό που βιώνουμε και σήμερα: Αδικία, εκμετάλευση, φαγωμάρα, διχασμός, πτώχευση και καταστροφή αλλά πρέπει να το αποτρέψουμε. Μήπως πιστεύει ότι μόνο Η Μακεδονία είναι ο φτωχός συγγενής και θύμα του ΑΘΗΝΑΪΚΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; Επιστρέφω στην πρότασή του και αναφέρομαι στο θέμα της Βαυαρίας. Το κρατίδιο της Βαυαρίας ονομάζεται “ΕΛΕΥΘΕΡΟΚΡΑΤΟΣ-ΒΑΥΑΡΙΑ” (Freistaat Bayern) και συνυπάρχει με όλα τα Δικαιώματα και Υποχρεώσεις με τα άλλα Ομόσπονδα Κράτη της ΟΜΟΣΠΟΝΔΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΤΟΪΤΣΛΑΝΤ (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ).

Για να εφαρμοσθεί αυτό που προτείνετε πρέπει να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος και πρέπει να μετονομασθεί η πατρίδα μας από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ σε ΟΜΟΣΠΟΝΔΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ για να είναι τα Ομόσπονδα ελληνικά Κρατίδια άρρηκτα μεταξύ τους δεμένα, και να αλληλοκαλύπτονται, διαφορετικά θα μας φάει η μαρμάγκα. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία μίας τόσο σημαντικής αλλαγής είναι η προσπάθεια ολοκλήρωσης της προσωπικότητάς μας προς το καλλίτερο που είναι και στην δεδομένη χρονική περίοδο αναγκαία. Είναι απόψεις ενός Έλληνα που δεν έχει νομικές γνώσεις, αλλά ενδιαφέρομαι για τα προβλήματά μας.

Διατελώ με εκτίμηση

Γεώργιος Α. Βλάχος, Γερμανία

ΥΓ: Και βέβαια πρέπει να γιορτάσουμε τα 100  χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και μέρους της Μακεδονίας. Θα έλεγα μάλιστα οι γιορταστικές εκδηλώσεις να γίνουν σε παγμόσμια έκταση. Όπου υπάρχει ελληνισμός και μία γιορτή διακήρυξης της μίας και μοναδικής αλήθειας της Μακεδονίας, που δεν έχει καμία σχέση με τις γελοιότητες του κ. Γκρουέφσκι και τών φίλων τους, φίλων μας. Του γεμίζουν την ΣΛΑΒΙΑ του με ελληνικές αρχαιότητες, ελλείψη ΣΛΑΒΙΚΩΝ γνησίων. Από το ελληνικό κράτος δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα επειδή δεν τους το επιτρέπουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ