Κώστας Τζαβέλλας, Έλληνας Κερυνειώτης

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες μια εκστρατεία απο τα γκαιμπελόπαιδα του προεδρικού και του ΚΚ Κύπρου να μας πείσουν οτι ο κύριος “13 με ένα κτύπημα” είναι άμοιρος ευθυνών. Προσπαθούν μέσω του ΚΡΙΚ καθημερινά να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες της Κύπρου ότι όλα ειναι στην φαντασία μας.

Σκότωσαν 13 απο δική τους αμέλεια και ευθύνη,κατάστρεψαν την οικονομία αυτού του τόπου,στις συνομιλίες προσπαθούν να μας δώσουν τζάμπα στους τούρκους όσα-όσα,μας επέβαλαν φορολογίες για τα δικά τους λάθη και αποκαλούν τους αγανακτισμένους που βρίσκονται κάθε μέρα έξω απο το προεδρικό φασίστες και εθνικιστές.

Αυτός είναι ο πρόεδρος που έχομε. 13 με ένα κτύπημα, ιδιωτικό αεροπλάνο, άλλαξε αυτοκίνητο γιατί το άλλο έχανε λάδια (αυτό δηλωσε ο κυριος 13, απο την τηλεόραση) οδηγεί την Κύπρο σε ενταφιασμό, κλαίει με του ψύλου πήδημα, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 13, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΨΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ, και επιμείνουν αυτά τα παιδάκια τού προεδρικού να πιπιλίζουν την ίδια φράση ότι η αλήθεια θα λάμψη.

Εμείς εκτός απο την αλήθεια απαιτούμε να πάρετε τις δέσποινες σας και να πάτε στα σπίτια σας. Ανάλογη φράση φώναζαν και στο πολυτεχνείο οι φοιτητες στον Γεώργιο Παπαδόπουλο. “ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ” του φώναζαν! (Δέσποινα ήταν το όνομα τη γυναίκας του).

Ο κύριος 13 , έκανε ανασχηματισμό και μας έβαλε την Ευπραξία υπουργό, την Ευπραξία που συνάντησε τον Ερτοκάν στην Άγκυρα, την Ευπραξία που ήταν αρχηγός του ανοίγματος των οδοφραγμάτων, την Ευπραξία που δήλωσε και δηλώνει ότι οι τούρκοι της Κύπρου κρατάνε την οικονομία αυτού του τόπου. Έχομε υπουργό την Ερατούλα για να πηγαίνει στα Παρίσια για να ζητάει την κεφαλή τού πρώην αδελφού της Καντάφι επί πίνακι, έχομε και μερικούς άλλους υπουργούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ανοίξει το στόμα τους να κάνουν μια δήλωση για την στραβάρα αυτού του κράτους.

Εδώ μέσα καταντήσαμε να αρμενίζουμε όλη μέρα στραβά αφού έχομε στραβή κυβέρνηση.

Εμείς όμως δεν έχομε ξεχάσει ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι αποκαίδια της πρώην Σοβιετικής Ένωσης του Λένιν τού Χριστόφια.

Εμείς ΑΓΑΠΑΜΕ τον τόπον μας και δεν τον σκοτώνουμε, εμεις ΑΓΑΠΑΜΕ τον τόπον μας και δεν τον παίζουμε στα ζάρια με τους τούρκους, εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ κύριε δεκατρή.

Εμείς είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και αγαπάμε τον τόπο μας.

Μας αποκαλείς Εθνικιστές, να σου θυμίσω μια φράση χιλιάδων ετών. Οι ευρισκόμενοι Αθηναίοι στην Σαλαμίνα απάντησαν στον αντιπρόσωπο του Ξερξη όταν τους ζήτησε γη & ύδωρ:

«όσο ο ήλιος δεν αλλάζει την πορεία του, ούτε εμείς θα κάνουμε συμφωνίες με τον Ξέρξη, αλλά πιστοί στους Θεούς και τους Ήρωες, των οποίων έκαψε τους ναούς και τα αγάλματα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία μας».

Τα συμπεράσματα δικά σου κύριε δεκατρή με ένα κτύπημα.

Κώστας Τζαβέλλας
Έλληνας Κερυνειώτης

Σεπτέμβριος 2011

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ