Στην Εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Ποντίων Κύπρου «Παναγία Σουμελά», ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης Ελευθέριος Δημητρίου.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 στη Λευκωσία της Κύπρου, με πολύ μεγάλη επιτυχία, η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Ελλήνων Ποντίων Κύπρου «Παναγία Σουμελά». Στη χοροεσπερίδα παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Επίτροπος Προεδρίας Γιώργος Ιακώβου, που εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πρόξενος της Ελλάδος Ευάγγελος Βλοράς, ο Διοικητής της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου Συμεών Κεζεντίδης και ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης Ελευθέριος Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου (αριστερά) απευθύνει χαιρετισμό

Ο κος Δημητρίου, στον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την πρόσκληση, συνεχάρη το σωματείο για την άψογη διοργάνωση της ετήσιας αυτής εκδήλωσης. Τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις, συμβάλλουν τα μέγιστα στη διατήρηση της ποντιακής πολιτισμικής κληρονομιάς και εκπέμπει μηνύματα αδερφοσύνης, αλληλεγγύης, εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας.

Τέλος ο κ. Δημητρίου, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, για μια καλή χρονιά με αγάπη, υγεία και ελπίδα. Ευχήθηκε ότι καλύτερο για τον Κυπριακό Ελληνισμό και τη μαρτυρική Κύπρο, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα που περνά κρίσιμες στιγμές και ευχήθηκε ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Έλληνες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, από το Ελλαδικό συγκρότημα του Στάθη και της Πελαγίας Νικολαίδη, ενώ υπήρξε και χορευτικό που παρουσίασε παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ