Το εσπέρας της 24ης Μαριου, ε.έ., ο Σεβ. Μητρπ. Αντινόης κ.κ. Παντελεήμων, εκπροσωπών τον Σεβ. Μητροπολίτη Νέα Ιερσέης κ.κ. Ευάγγελο, χοροστάτησε στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Baltimore MD. Τον Σεβασμιότατο συνόδευσαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Αγ. Θεοδώρου MD, Ιωάννης Μαρούλης και ο Γεώργιος Κολάρος. Τον Σεβ/το υποδέχτηκαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Κοσμάς Καραβέλλας, ο Ιερατικός Προϊστάμενος του Kαθεδρικού Ναού, Πανοσιολ/τος Αρχιμανδρίτης π. Κωνσταντίνος Μοράλης και πολλοί εκ του ιερού κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην ομιλία του ο Σεβ/τος εξήρε την σημασία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μαρίας στην ανθρώπινη Ιστορία. Στη συνέχεια, διαβίβασε στον πιστό λαό τις Πατρικές και Αρχιερατικές ευλογίες και ευχές του Σεβ/του Μητροπολίτου Νέα Ιερσέης κ.κ. Ευαγγέλου. Μετά από το πέρας της ιεράς ακολουθίας παρατέθηκε τράπεζα με νηστίσιμα εδέσματα.

Το πρωΐ της 25ης Μαρτίου, ε.έ., ο Σεβ. Μητρπ. Αντινόης κ.κ. Παντελεήμων, τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεοδώρου Lanham MD.

Φωτο: στο κέντρο ο Σεβ. Μητρ. Αντινόης κ.κ. Παντελεήμων, ο Ιερατικός Προϊστάμενος του Καθεδρικού
Ναού Πανοσιολ. Αρχμ. π. Κων/νος Μοράλης και ιερείς της Ι. Μητροπόλεως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ