Όσοι έχουν στοιχειωδώς ασχοληθεί με την προπαγάνδα και τις ψυχολογικές επιχειρήσεις γενικότερα,θα γνωρίζουν βέβαια ότι σε εποχές ρευστής κατάστασης οι ψίθυροι και η προπαγάνδα πάσης φύσεως οργιάζει.

Το καλύτερο μέσον αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης, η οποία όταν φτάσει σε απαράδεκτα όρια, μπορεί να αγγίξει και καταστάσεις πανικού του πληθυσμού, είναι η υπεύθυνη ενημέρωση και η γνώση ότι όλοι αυτοί οι ψίθυροι εξυπηρετούν την εχθρική [απ όπου και αν είναι αυτή] προπαγάνδα.

Και η Πατρίδα μας σήμερα έχει δυστυχώς πολλούς εχθρούς και ελάχιστους φίλους.

Κανείς μας, από την υπεύθυνη Κυβέρνηση και τους πολιτικούς μας αρχηγούς και λοιπούς υπεύθυνους η ανευθυνουπεύθυνους έως τον απλό πολίτη δεν είναι άμοιρος δημιουργίας ή υπηρέτησης [άθελά του αδιάφορο] αυτής της κατάστασης.

Ιδία σήμερα με το διαδίκτυο όπου μεταφέρονται πάσης φύσεως αρλούμπες [συγνώμη για την έκφραση] από οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Αν εξετάσει κάποιος ήρεμα την “πηγή και την “αξιοπιστία” [δηλαδή την στοιχειωδώς προσπάθεια διασταύρωσης και εξέτασης της δυνατότητας αλήθειας της ‘πληροφορίας”] θα μείνει άναυδος και με την προχειρότητα με την οποίαν αυτές διαδίδονται και με την αφέλεια με την οποίαν μετατρέπονται οι ‘ψίθυροι” σε “γεγονότα” ή “ντοκουμέντα”.

Στο κλίμα αυτό, δεν είναι βέβαια άμοιρες ευθύνης κυρίως οι πολιτικές μας ηγεσίες; και τα ΜΜΕ αλλά, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Οι μεθαυριανές εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και η άσχημη οικονομική κατάσταση επιτείνουν αυτό το φαινόμενο και σίγουρα θα έχετε παρακολουθήσει την αφέλεια [και όχι μόνον ] διάδοσης “Πληροφοριών” είτε περί πλήρους καταστροφής της Ελλάδας είτε και γω δεν ξευρω τί.

Αν σε όλα αυτά τα πολύ επικίνδυνα προσθέσουμε και το υπαρξιακό πρόβλημα πολλών να αυτοικανοποιουνται με το να προβλέπουν απίθανα φανταστικά σενάρια τα όποια έχουν κατασκευαστεί σε αρρωστημένους εγκεφάλους ή σε επικίνδυνους εχθρούς, τότε θα συμπληρώσουμε την τραγική εικόνα η οποία ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ μόνον τον πανικό επιτείνει και την ανθελληνική προπαγάνδα υπηρετεί.

Με όλο τον σεβασμό προς τους φίλους και φίλες παραλήπτες και τους αξιότιμους Κυρίες και Κυρίους που θα λάβουν αυτό το μαιλ, θα πρότεινα μια πιο υπεύθυνη αντιμετώπιση αυτού του επικίνδυνου φαινομένου,σε όλα τα κλιμάκια ενημέρωσης, από τα πιο επίσημα έως και τα πιο μεμονωμένα και ερασιτεχνικα.

Η Παρτίδα μας δεν είναι στην καλλίτερη κατάσταση, σίγουρα, αλλά από του σημείου αυτού μέχρις να βλέπουμε τον κάθε προσωπικό η πολιτικό αντίπαλο ως τέρας υπηρέτησης μόνον ανθελληνικών σχεδίων η κατάσταση έχει τεράστια διαφορά.

Ας ενσκύψουμε σε αυτά και ας έχουμε ένα στοιχειώδη σεβασμό στους προσωπικούς και πολιτκούς μας αντίπαλους λοιπόν,

Ευχαριστώ για την ανοχή σας,

Δημήτρης Αλευρομαγειρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ