Στην ίδρυση θεατρικής ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινότητας Κολωνίας. Η υπό ίδρυση ομάδα θα ανεβάσει το θεατρικό έργο „H Ακρόπολη σήμερα“ με υπεύθυνο το σκηνοθέτη Γιάννη Σπανουδάκη.

Κεντρικός πυρήνας του έργου είναι τα ανάμικτα συναισθήματα της θεάς Αθηνάς στην προσπάθειά της να ανακτήσει τα μάρμαρα του Παρθενώνα, που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου.

Οι εργασίες θ΄ αρχίσουν με μαθήματα σωστής άρθρωσης και ηθοποιϊας. Χώρος των δοκιμών θα είναι η σάλα της Ελληνικής Κοινότητας Κολωνίας. Η συμμετοχή στη θεατρική ομάδα δεν προϋποθέτει θεατρικές γνώσεις και μπορεί να συμμετέχουν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να έρχονται σε επαφή με τον κ. Σπανουδάκη στην ηλεκτρονική διεύθυνση Gianni.Spanoudakis@web.de ή στο τηλέφωνο 01771628412 .

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας θα γίνει στις 13 Μαρτίου 2011 στις 10 το πρωί στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας Κολωνίας,Liebigstr. 120b, 50823 Köln, τηλ. 0221 132530, griech.gem.koeln@t-online.de.

Πηγή: www.oekg.de

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ