Βρυξέλλες, 03 Φεβρουαρίου 2011. «Στα τραγικά αδιέξοδα που βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να παραποιήσει την πραγματικότητα, να δημιουργήσει θέματα και εντυπώσεις, με κάθε ευκαιρία και σε κάθε επίπεδο ελληνικό ή ευρωπαϊκό.

Στις συκοφαντικές δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και της κας Άννυς Ποδηματά απάντησα με επιχειρήματα: Τόσο στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, όσο και στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Ν.Δ. δε στήριξε ποτέ προτάσεις που δεν είναι στοιχειοθετημένες ή εγκυμονούν κινδύνους για επιβάρυνση στην ελληνική ή ευρωπαϊκή οικονομία και ανταγωνιστικότητα, καθώς και μετακύληση κόστους στους πολίτες καταναλωτές και επενδυτές ή δεν ευνοούν ισόρροπα όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά μόνον κάποιες ισχυρές, όπως είναι και η συγκεκριμένη παράγραφος της πρότασης της κας Ποδηματά για επιβολή φόρου μονομερώς στην Ευρώπη, η οποία παράγραφος και καταψηφίστηκε.

Αντίθετα, η Ν.Δ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υποστηρίζει και προωθεί κάθε μέτρο που τονώνει την ανάπτυξη και την πραγματική οικονομία, όπως το κάνει πράξη και στην εσωτερική πολιτική.

Σε όσα λένε και όσα θέλουν να φαντάζονται το ΠΑΣΟΚ και η κα ‘Αννυ Ποδηματά με τα ερωτήματά της, η απάντησή μου είναι: “προφάσεις εν αμαρτίαις”».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ