Αριστερά ο Dr. Clemens Schütt), διευθυντής διεθνών συναλλαγών της Messe Düsseldorf, δεξιά ο Πέτρος Μιχελιδάκης, νέος αντιπρόσωπος της Messe Duesseldorf στην Ελλάδα.

Φωτογραφία: Αριστερά ο Dr. Clemens Schütte),
διευθυντής διεθνών συναλλαγών της Messe Düsseldorf,
δεξιά ο Πέτρος Μιχελιδάκης, νέος αντιπρόσωπος της
Messe Düsseldorf στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων βιομηχανικών συνδέσμων, του ΟΠΕ, του ΕΟΤ, του Υπουργείου Ανάπτυξης και των ΜΜΕ.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο Hilton Athens, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011, εκδήλωση της Messe Düsseldorf με σκοπό την ενημέρωση του επιχειρηματικού κοινού για το νέο αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα, αλλά και τις εμπορικές ευκαιρίες που εξασφαλίζει για τους Έλληνες εκθέτες.

Ο Dr. Clemens Schütte, διευθυντής διεθνών συναλλαγών της Messe Düsseldorf, παρουσίασε τον κ. Πέτρο Μιχελιδάκη ως νέο αντιπρόσωπό της, με την πεποίθηση ότι η 20ετής εμπειρία του στην προώθηση εξαγωγών και στη διοργάνωση εκθέσεων αποτελεί εγγύηση για την αποτελεσματική υποστήριξη και προώθηση των ελληνικών εξαγωγών. Από την πλευρά του, ο κ. Πέτρος Μιχελιδάκης στην ομιλία του παρουσίασε τη Messe Düsseldorf ως μοχλό ανάπτυξης για τις ελληνικές εξαγωγές, ενώ δεσμεύτηκε να υποστηρίξει με δύναμη το νέο του έργο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων βιομηχανικών συνδέσμων της Ελλάδας, του ΟΠΕ, του ΕΟΤ, του Υπουργείου Ανάπτυξης και των ΜΜΕ. Κατά τη διάρκεια του επιχειρηματικού γεύματος, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις για οικονομικά και εμπορικά θέματα.

Ο Πέτρος Μιχελιδάκης παρουσιάζει τα εκθεσιακά θέματα που ενδιαφέρουν τους Έλληνες εξαγωγείς.

Σχεδόν όλα τα ελληνικά προϊόντα που εξάγονται, αντιπροσωπεύονται σε κάποια από τις εκθέσεις της Messe Düsseldorf. Από τις 40 εκθέσεις που διοργανώνει, οι 23 είναι οι μεγαλύτερες εκθέσεις στον κόσμο με πολύ μεγάλο ποσοστό ξένων επισκεπτών.

Στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις όπως η „EUROSHOP“ και η „INTERPACK“ θα συμμετέχουν συνολικά 27 ελληνικές εταιρίες, για τις οποίες η Messe Düsseldorf προσφέρεται ως μοχλός ανάπτυξης για τις εξαγωγές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ