Αγαπητοί μου φίλοι της Ομογένειας,

Στην μακραίωνη πορεία των Ελλήνων εμφανίζεται συχνά το ιστορικό δίδυμο των “ΣΥΝΕΤΩΝ” και “ΤΡΕΛΛΩΝ” στους κόλπους της φυλής μας.

Στην ακραία της μορφή αυτή η αντίθεση καταγράφηκε ως “επαναστατημένοι” εναντι “προσκυνημένων” [‘ 21 ] , “πατριώτες” και “δωσίλογοι” [’40-’44], κοκ.

Σε κάθε ιστορική περίοδο δουλείας όσοι ήταν παροικούντες στα κέντρα της εκάστοτε αυτοκρατορίας -Σούσα, Ρώμη, Πόλη παλιότερα, Ουάσιγκτων σήμερα- με την οποία αναμετριόμασταν, συνιστούσαν συνήθως σύνεση και αυτοσυγκράτηση στούς λίγους “τρελλούς” που κράταγαν με το αίμα τους και την ψυχή τους ζωντανό αυτόν τον “βράχο”.

Πολλές φορές ακούστηκε αυτή η απειλή “θα φάτε το κεφάλι σας ωρέ” από τους “συνετούς” απεσταλμένους του Μεγάλου Βασιλέα πριν από τους Μαραθώνες, τις Σαλαμίνες, τα Δερβενάκια, τους Γοργοπόταμους. Είτε αυτός ήταν ο Ξέρξης, είτε ο Καίσαρας, είτε ο Σουλτάνος, είτε ο Ομπάμα… Πολλές φορές οι διάφοροι “Φαναριώτες” μας είπανε “Βασίλη κάτσε φρόνιμα να γίνεις νοικοκύρης”. Εμείς δεν τους κρατήσαμε κακία γιατί ξέραμε τι μεγάλη αλλοτρίωση είναι η ξενητιά και τι μεγάλος πειρασμός ο χρυσός των Αφεντάδων. Απλά τους αγνοήσαμε και κάναμε ένα βήμα ακόμα στην αποκοτιά κραυγάζοντας την εγερτήρια πρόσκληση ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ …, ωραίοι σαν Ελληνες, για να μείνουμε Ελληνες μέχρι σήμερα.

Τώρα η πατρίδα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη απειλή της νεώτερης ιστορίας μας. Το φάσμα της ολοκληρωτικής καταστροφής. Η χρεοκοπία δεν είναι μόνο οικονομική, είναι συνάμα πνευματική, δημογραφική, εθνική, γεωπολιτική. Με το πρόσχημα του χρέους επιχειρείται η δουλοποίηση του λαού μας και η εκποίηση όλης της εθνικής περιουσίας, η διάλυση της εδαφικής συνοχής σε καντόνια και ημι-αυτόνομες περιοχές -όπως η Θράκη-, η κατάλυση της ιθαγένειας με την αθρόα εισαγωγή αλλοδαπών, η τελική παράδοση της χώρας στον Νεοοθωμανισμό. Αναλύσεις επί αναλύσεων έχουν γραφεί τον τελευταίο καιρό για τα θέματα αυτά και καλό θα ειναι να ενημερωθείτε, αν θέλετε πραγματικά “το καλό μας”. Ακούστε τουλάχιστον τη φωνή των χιλιάδων φιλελλήνων που σπεύδουν απο όλο τον κόσμο να μας συμπαρασταθούν σε αυτή την μαχη. Που μας λένε “Ελληνες ξεσηκωθείτε για να πάρετε την πατρίδα σας πίσω”. Κι αν δεν καταλαβαίνετε ούτε αυτούς ούτε εμάς, τουλάχιστον μη μας εναντιώνεστε, μη μας πολεμάτε, μη μας απαξιώνετε. Ετσι παίζετε το παιχνίδι των πιό μαύρων δυνάμεων της Νέας Τάξης που έχουν ορμήξει να μας κατασπαράξουν.

Ο λαός μας είναι εξοργισμένος και η κοινωνία ολόκληρη βράζει. Είναι πρώτη φορά που σε μύρια στόματα ακούγονται οι λέξεις νέο ΕΑΜ, νέα ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Αυτό που έρχεται στον ορίζοντα μπορεί να μη φαίνεται καθαρά ακόμα στους μη γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα γιατί φροντίζουν να αποπροσανατολίζουν τούς Ελληνες οι πουλημένοι συνδικαλιστές, προδότες πολιτικοί, εξωνημένα παπαγαλάκια των καναλιών.

Ερχεται όμως η Μητέρα Ολων των Μαχών για τον Ελληνισμό. Η θα μας ξεκάνουνε ή θα τους ξεκάνουμε και θα τελειώσουμε μια για πάντα με την εξάρτηση, την υποτέλεια και τον εξανδραποδισμό. Αυτό δεν είναι ευχολόγιο, είναι η εγγύηση που δίνει η ιδια η ύπαρξη μας. Οι Ελληνες φέρονται προς την αντίσταση απο την ίδια την φύση τους. Δεν την επιλέγουν με την λογική. Είναι κάτι που δεν μπορείτε να καταλάβετε εσείς από την Εσπερία στις “υπερατλαντικές χώρες” των συμβιβασμένων υπολογισμών. Εγκλωβισμένοι στην “Φωλιά του Κτήνους” της Νέας Τάξης, μακριά από την Αρχιπελαγική γεννήτρια του θάρρους και της αξιοπρέπειας.

Λυπούμαστε αλλά δεν θα ακούσουμε την προτροπή σας να δεχθούμε αδιαμαρτύρητα τη νέα κατοχή αλλά σύντομα θα βάλουμε ξανά το “τσαρούχι” και θα ορθώσουμε το νέο ΟΧΙ, μπροστάρηδες στο ξεσκλάβωμα όλων των λαών από τις “αγορές”, τους τοκογλύφους και τούς μαφιόζους εξολοθρευτές των λαών και των εθνικών παραδόσεων που λυμαίνονται σήμερα τον κόσμο. Αν σκέπτεστε να κάνετε μπίζνες στην χώρα μας σας συμβουλεύω να επενδύσετε γρήγορα στην κατασκευή γκιλοτίνων…

Να είστε βέβαιοι ότι το “Στάλινγκραντ” της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα αρχίσει πάλι από την αντίσταση των Ελλήνων!!!

Με εκτίμηση

Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης
phileon@ath.forthnet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ