Τις ευχές των πολιτών της Δράμας για την Πρωτοχρονιά και το νέο ξεκίνημά του ως Αιρετός Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος, καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δράμας, ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Τις ευχές τους προς τον κ. Αντιπεριφερειάρχη έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας, κ. Παύλος, οι Βουλευτές Δράμας, Χαρά Κεφαλίδου και Μαργαρίτης Τζίμας, ο πρώην Βουλευτής Δράμας, Φλώρος Κωνσταντίνου, ο επικεφαλής της παράταξης της Μείζονος Αντιπολίτευσης στη Δράμα, Κωνσταντίνος Καραβάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των Δήμων του Νομού και πλήθος κόσμου.

Στην κοπή της βασιλόπιτας που ακολούθησε το φλουρί έπεσε στο κομμάτι των πολιτών της Δράμας. Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους πολίτες της Δράμας για τις ευχές τους, τους διαβεβαίωσε ότι θα εργαστεί σκληρά μαζί με τους συνεργάτες του, έτσι ώστε ο νέος θεσμός της Αιρετής Περιφέρειας να λειτουργήσει επ’ ωφελεία και της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, να συμβάλλει στην άμβλυνση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων και τελικά να βοηθήσει τη Δράμα να πορευτεί στο δρόμο της ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ