12-08.07.2012 Ludwigshafen/Γερμανία.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το καθιερωμένο ετήσιο Πανηγύρι που πραγματοποίησε ο Ηπειρωτικός Σύλλογος Φρανκφούρτης την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 στο προαύλιο της Ενορίας του Προφήτη Ηλία στη Φρανκφούρτη. Η Πρόεδρος του Ηπειρώτικου Συλλόγου Φρανκφούρτης κ. Γαρουφαλιά Γαλανού, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στις κάθε είδους εκδηλώσεις του Συλλόγου

Στη συνέχεια το χορευτικό του Ηπειρωτικού Συλλόγου παρουσίασε με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία πλήθος παραδοσιακών χορών ξεσηκώνοντας το κοινό σε χειροκροτήματα. Το χορευτικό συνόδευσε σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Τσουμάνη. Την εκδήλωση συντρόφευσε με την εκλεκτή δημοτική και λαϊκή μουσική του το συγκρότημα του Δημήτρη Λαμπρούση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, ο ταμίας κ. Αθανάσιος Νασίκας και ο κ. Ηλίας Γαλανός και εκ μέρους της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης ο Γεν. Γραμματέας κ. Δημήτριος Κατσάνος και η υπεύθυνη Ηπειρωτικών Συλλόγων & Επιχειρηματικότητας κ. Δήμητρα Πέτσα. Επίσης παρόντες ήσαν και εκπρόσωποι των Ηπειρωτικών Συλλόγων Bietigheim και Kelsterbach, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Φρανκφούρτης κ. Παναγιώτης Τσανικίδης.

Από το Γραφείου Τύπου
της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ