Η διάσημη ζωγράφος και συντηρήτρια έργων τέχνης ATHINA’, Κοτσώνη Συνετού, είναι διεθνούς φήμης από τον Κώδικα ATHINA’ ART PSYCHOLOGY & THERAPY, αφού μετά από μεγάλη έρευνα κατάφερε να αποκωδικοποιήσει τη σκέψη του ανθρώπου μέσα από το σκίτσο του κατά 99,9%.

Την έχουν παρουσιάσει όλα τα ελληνικά κανάλια τηλεόρασης (ant1, alpha, alter, κτλ) καθώς και ελληνικές και ξένες εφημερίδες, ενώ έχει δώσει ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στην ομογένεια σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία, κοκ. Μεταξύ άλλων, έχει αποκωδικοποιήσει τους πίνακες του έλληνα ζωγράφου Δ. Μυταρά και του Αδόλφου Χίτλερ. Περισσότερες πληροφορίες στο site: www.athina-kotsoni.gr στο ART PSYCHOLOGY & THERAPY.

Πρόσφατα προέβει και στην αποκωδικοποίηση του διάσημου πίνακα ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Μικελάντζελο την οποία και σας παρουσιάζει παρακάτω.

Αποκωδικοποίηση

Η παρούσα αποκωδικοποίηση δεν αφορά την ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ούτε κατά διάνοια την αμφισβήτισή της και τον ρόλο που έπαιξε στο παγκόσμιο προσκήνιο.

Αφορά τις κρυμμένες σκέψεις του ζωγράφου ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟ οι οποίες βγήκαν, χωρίς να το καταλάβει, επάνω στην τοιχογραφία του για τις αλήθειες που ήξερε και είχαν πέσει στην αντίληψή του κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέσα στους ναούς προκειμένου να ζωγραφίσει τις παραγγελίες των ιερωμένων. Έτσι λοιπόν, μετά από μεγάλη έρευνα κατέληξα στα εξής συμπεράσματα: Ο Μιχαήλ Άγγελος, λοιπόν, σκεφτόμενος ότι και ο άνδρας που ζωγραφίζει ταυτίζεται με ιερωμένους και έχοντας μια άσχημη ηθική εικόνα γι’ αυτούς, χωρίς να το καταλάβει στο πόδι τού μικρού παιδιού σχηματίζει και πάλι την μορφή τού καραφλού άνδρα να ορέγεται τα γεννητικά όργανα τού παιδιού ενώ η γυναίκα σπρώχνει με το χέρι της το σχηματιζόμενο κεφάλι.

Η σεξουαλική διάθεση του άνδρα της ζωγραφικής φαίνεται από το ύφος που έχει να κοιτάζει και να προσπαθεί να πετύχει σεξουαλική παρενόχληση. Επίσης, το αγόρι της ζωγραφιάς με τον αγκώνα του σπρώχνει τον άνδρα και αυτό έχει την προσοχή του για τη διαφύλαξη των γεννητικών του οργάνων. Ο Μιχαήλ Άγγελος έχοντας κακές εντυπώσεις από τον τότε κλήρο δημιουργεί ζωγραφίζοντας και μια άλλη εικόνα η οποία εμφανίζεται κάτω από το χέρι της γυναίκας και σχηματίζει έναν μανδύα που καλύπτει τα μάτια και φαίνεται μόνο το στόμα και η μύτη. Αυτό σημαίνει ότι οι κληρικοί, κατά τη γνώμη του Μιχαήλ Αγγέλου, έκρυβαν τα σεξουαλικά τους όργια κάτω από τους μανδύες τους κρατώντας τα στόματά τους κλειστά ενώ οι περισσότεροι από αυτούς είναι ηλικιωμένοι, και αυτό φαίνεται απο τον ζαρωμένο λαιμό της φιγούρας. Επίσης, ο άνδρας κάθεται πιο ψηλά από την γυναίκα που δηλώνει ότι είναι ανώτατος ιερωμένος. Στο λαιμό τού άνδρα σχηματίζεται μια γυμνή γονατιστή γυναίκα που σαν να λέμε “του κάθεται στο σβέρκο” και τον εκλιπαρεί για σχέση αλλά εκείνος σχεδόν αδιαφορεί, διότι ενδιαφέρεται περισσότερο για την παιδεραστία.

Ένα παιδάκι που είναι στη δεξιά πλευρά του πίνακα, ενώ έχει τη διάθεση να στραφεί στον ιερωμένο και θέλει βοήθεια, από το βλέμμα του, το βλέμμα ικεσίας που έχει, απομακρύνεται με το αίσθημα του φόβου. Στο πίσω μέρος της εικόνας, αριστερά και δεξιά, υπάρχουν γυμνές φιγούρες οι οποίες δείχνουν ότι έχουν μεταξύ τους ίντριγκες και αντιπαραθέσεις για το ποιοι είναι καλύτεροι και με ποιους κάνουν ερωτικά παιχνίδια. Το ότι οι φιγούρες είναι πίσω από τον άνδρα, δείχνει τα περασμένα γεγονότα σεξουαλικών οργίων στη ζωή του. Στο έξω μέρος της κορνίζας υπάρχουν 2 πρόσωπα πλούσια, καθώς φαίνονται και αξιοπρεπή κατά κόσμο, εκτός του κληρικού περιβόλου, πιθανόν πολιτικά πρόσωπα της εποχής που βλέπουν και ξέρουν τα σεξουαλικά όργια που διαδραματίζονται και που άλλοι τους παρακολουθούν χωρίς να αντιδρούν και άλλοι, όπως ο δεξιός της φωτογραφιάς, δυσφορούν χωρίς όμως να αντιδρούν.

Τα βουνά δε στο βάθος του πίνακα παραπέμπουν σε κλειστούς χώρους με ψηλά τείχη ενώ τα σεξουαλικά όργια διαδραματίζονται σε υπόγεια δωμάτια, μακριά από κοινή θέα.

Περισότερες πληροφορίες: www.athina-kotsoni.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ