Giorti Hpeiroton 26.2.2011 123-1

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2011 η χοροεσπερίδα του Ηπειρωτικού Συλλόγου «ΔΩΔΩΝΗ» του Düsseldorf για την 98η επέτειο της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων στο Ελληνικό Eνοριακό Kέντρο του Ντύσσελντορφ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εφημέριος και Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Πατέρας Ιωάννης Ψαράκης, ο Σύλλογος Θεσσαλών της πόλης του Ντύσσελντορφ δια της Προέδρου του κας Σοφία Μιχαλέ και αρκετών μελών του εν λόγω Συλλόγου και πλήθος Ηπειρωτών του Ντύσσελντορφ και των Περιχώρων του.

Η γιορτή ξεκίνησε με την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου για το 2011 από τον Πατέρα Ιωάννη και ακολούθησε ο Πανηγυρικός της Ημέρας από τη Γραμματέα του Συλλόγου κα Αλεξία Μυριούνη. Ακολούθησε η παρουσίαση διάφορων χορών της Ηπείρου από το Χορευτικό Συγκρότημα του Συλλόγου με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

Στη νεαρή τυχερή της κοπής της Βασιλόπιτας η Πρόεδρος κα Ιωάννα Αθανασίου – Dinnebier χάρισε μια ασημένια εικόνα.

Ακολούθησε γλέντι και χορός μέχρι τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής με το μουσικό συγκρότημα του Δημήτρη Λαμπρούση, στο κλαρίνο, και τον Φίλιππα Δήμα, στο τραγούδι.

Πανηπειρωτικηή Ομοσπονδία Ευρώπης

Γεώργιος Βρυζάλας
Γραμματέας-Υπεύθυνος Τυπου

www.panipirotiki.eu

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ