Αγαπητές Αθλήτριες του Αρίωνα Πτολεμαϊδας

Εκ μέρους των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου σας στέλνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για τη στάση σας έναντι της Ζίτο Πρίλεπ των Σκοπίων. Σας αξίζουν πολλοί έπαινοι για την δίκαιη και πατριωτική διαμαρτυρίας σας εναντίον της οικειοποίησης από την ΠΓΔΜ των συμβόλων της Μακεδονίας.

Με τη στάση σας χαράξατε την πορεία που με την οποία πρέπει να παραδειγματιστούν οι ιθύνοντες φορείς για μια σωστή αντιμετώπιση στην οικειοποίηση, την πλαστογράφηση, διαστρέβλωση και διαφύλαξη των ιερών και οσίων της φυλής μας.

Με την άρνησή σας να συμμετάσχετε σε αγώνα με ομάδα της γείτονος χώρας η οποία δεν σέβεται διεθνείς συμφωνίες υπενθυμίσατε ότι η ενδιάμεσος συμφωνία η οποία υπεγράφη από τα Σκόπια και την Ελλάδα στο άρθρο #7, παρ. 3 τονίζει ξεκάθαρα πως σύμβολα που αποτελούν μέρος της ιστορικής ή πολιτιστικής κληρονομιάς ενός συμβαλλόμενου μέρους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το άλλο συμβαλλόμενο μέρος. Αυτός ο όρος είναι θεμελιώδης.

Αγαπητές κοπέλες σταθήκατε στο ύψος σας, αλλά θερμά συγχαρητήρια επίσης στους παράγοντες της ομάδας Αρίων, Πτολεμαϊδας. Η ενέργειά σας αυτή έχει τονώσει και τα δικά μας εθνικά αισθήματα και έτσι για χρόνια θα θυμόμαστε τη λεβεντιά σας.

Με υπερηφάνεια, εκτίμηση και αγάπη,

Πρόεδρος Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου – Νίνα Γκατζούλη
Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ – Δρ. Αντώνιος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας – Δημήτρης Μηνάς, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Καναδά – Χαράλαμπος Μουτουσίδης, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης- Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Τσορμπατζόγλου, Πρόεδρος
Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής – Αμύντας Παπαθανασίου, Πρόεδρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ