Μετά το πέρας της φιλανθρωπικής εκδήλωσης της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων της πόλης, όπου συγκεντρώθηκαν προσφορές για τις άπορες οικογένειες της πόλης, ξεκίνησε και η  παράδοση αυτών στις φιλανθρωπικές οργανώσεις κι ενορίες οι  οποίες ανέλαβαν να τα προωθήσουν στον τελικό προορισμό τους.

Μετά την παράδοση του ρουχισμού που έγινε στην ενορία του Αγίου Αθανασίου Μπάρας, ακολούθησαν οι παραδόσεις τροφίμων.

Ένα μέρος των όσων συλλέχθηκαν παραδόθηκε στο Παντοπωλείο Απόρων της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, που ίδρυσε η ενορία του Αγίου Κωσταντίνου. Το Παντοπωλείο επισκέφθηκαν η πρόεδρος του συλλόγου κ Λένα Σαβίδου και ο Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων κ. Ελευθέριος Σαββουλίδης και παρέδωσαν τα τρόφιμα στον πατέρα Αθανάσιο, υπεύθυνο του χώρου.

Στη Φιλανθρωπική οργάνωση «Ο Ελεήμων Σαμαρείτης παρέδωσε τρόφιμα για τις οικογένειες που βρίσκονται υπό την προστασία της, αντιπροσωπία της Ευξείνου Λέσχης, αποτελούμενη από την γραμματέα του συλλόγου κ Νόπη Παπαδοπούλου, την πρόεδρο κ Λένα Σαββίδου και τον Υπεύθυνο Δημοσίων. Σχέσεων κ. Ελευθέριο Σαββουλίδη. Εκ μέρους του Ελεήμωνα Σαμαρείτη, τα τρόφιμα παρέλαβε ο πρόεδρος .

Με το πέρας των παραδόσεων έληξε και τύποις ο κύκλος της φιλανθρωπικής εκδήλωσης της Ευξείνου Λέσχης.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :

Σε προηγούμενο ΔΤ του συλλόγου σχετικά με την εκδήλωση του Δήμου Τρικκαίων με την οποία ο Δήμος καλωσόρισε τις «Ηχούσες γέφυρες», το χορωδιακό σύνολο των Ευρωπαίων φιλελλήνων, εκ παραδρομής αναφέρθηκε πως συμμετείχε η Χορωδία Τρικάλων ενώ το σωστό είναι πως συμμετείχε η «Δημοτική χορωδία Τρικάλων», υπό τη διεύθυνση της κυρίας Ελένης Ζιάκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ