Στην περιοχή Θερμιά Παρανεστίου αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβούλιου του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

Τις δυνατότητες αξιοποίησης του φυσικού πλούτου των θερμών νερών της περιοχής Θερμιά Παρανεστίου από τον οικείο δήμο, αλλά και άλλους φορείς ή ιδιώτες επενδυτές, συζήτησε με τον δήμαρχο Παρανεστίου Νικόλαο Καγιάογλου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβούλιου του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.
Η αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συλλόγου, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Ανέστη Αναστασιάδη, το Γενικό Γραμματέα Αχιλλέα Μεταλούλη και τον Ειδικό Γραμματέα Γεράσιμο Κιφοκέρη επισκέφτηκε το δήμο Παρανεστίου, και συζήτησε με το δήμαρχο τις δυνατότητες ανάπτυξης του ιαματικού πλούτου της περιοχής.
Στην συνεδρίαση παραβρίσκονταν, μετά από πρόσκληση του Πανελληνίου Συλλόγου, η αναπληρώτρια διευθύντρια της Περιφερειακής Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Ο.Τ. Περσεφόνη  Τρίχα.
Η αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβούλιου ενημερώθηκε από τον κύριο Καγιάογλου, ότι ο δήμος απέκτησε με παραχώρηση μια έκταση 36 στρεμμάτων στην περιοχή των λουτρών, καθώς και ότι έκανε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για να υπάρξει αναγνώριση της ιαματικής πηγής.
Ενημερώθηκε, επίσης, ότι το κτίριο που κατασκευάστηκε το 1980 και εγκαταλείφθηκε έκτοτε στην τύχη του, ότι πλέον έχει περάσει στο δήμο. Δεσμεύτηκε, ακόμη, ότι όταν χρειαστεί θα καθαριστεί η περιοχή από όλες τις αυθαίρετες κατασκευές που έχουν κατακλίσει την περιοχή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου θα συζητήσει τparanesti1ο ζήτημα, με βάση τα νέα δεδομένα και θα προβεί σ όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την αξιοποίηση του φυσικού πλούτου της περιοχής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ