Synedria 2010

Θανάσης Παπαθανάσης : «Τιμούμε τους συμπατριώτες μας που έχουν τη Ναύπακτο στην καρδιά τους».

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, 02.08.2010. Με τους Απόδημους Ναυπακτίους είχε συνάντηση το βράδυ της Κυριακής ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης.

«Για πρώτη φορά, ως ένδειξη ελάχιστης τιμής και αναγνώρισης στην προσφορά και το έργο των συμπατριωτών μας που ζουν κι εργάζονται σε χώρες του εξωτερικού κάνουμε αυτή τη συνάντηση», τόνισε ο Δήμαρχος.

Για να συμπληρώσει ότι «μπορεί οι συνθήκες να οδήγησαν τους συμπατριώτες μας εκτός Ελλάδας, εμείς όμως δεν ξεχνούμε την προσφορά και την αγάπη τους για την κοινή μας γενέτειρα, αφού σε δύσκολες στιγμές για την Πατρίδα στήριξαν τον τόπο μας».

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των Ναυπακτίων Αποδήμων σημείωσαν ότι για πρώτη φορά Δήμαρχος Ναυπάκτου συναντάται μαζί τους προς τιμήν τους, ενώ ταυτόχρονα τόνισαν ότι παρόλο που ζουν σε διαφορετικά σημεία του κόσμου δε λησμονούν τη Ναύπακτο, αναφέροντας ότι η Ναύπακτος αλλάζει διαρκώς και ότι στηρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης.

«Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας με τους συμπατριώτες μας που δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδας, αλλά έχουν στην καρδιά τους άσβεστη την αγάπη για τη Ναύπακτο», ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ