Γιάννης ΔελόγλουΓράφει ο Γιάννης Δελόγλου
j.deloglou@elliniki-gnomi.eu

Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων τής επετείου ίδρυσης τού Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας –Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης- διοργάνωσε τελετή κατά την οποία πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο τού Γ΄Σώματος Στρατού. Τιμητικό άγημα του στρατού και η φιλαρμονική μπάντα υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους στο χώρο τού Μνημείου.

Παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος τού Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης, ο Γενικός Γραμματέας τής Γεν. Γραμματείας Γεώργιος Χατζηκωνσταντίνου, η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ Katherine Kay, η Γενική Πρόξενος της Κύπρου Θεοδώρα Κωνσταντινίδου, ο Υποπρόξενος της Ρωσίας Alexey Nebogatov, λόγω απουσίας τού Διοικητού τού Γ΄Σώματος , ο Επιτελάρχης Ταξίαρχος Θεόδωρος Σεϊμένογλου, ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Ιωάννης Κόντης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Πύραρχος Δημήτριος Ζάχος, ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιθεωρητού Αστυνομίας Αντισυνταγματάρχης Θωμάς Γέρμανος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Πρόεδρος Αποστράτων Αξιωματικών κ. Γιαπουτζίδης και αντιπροσωπείες αξιωματικών των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η κατάθεση στεφάνου έγινε από τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Χατζηκωνσταντίνου.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική μπάντα τού Στρατού τελείωσε η εκδήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ