18ο ΤΕΥΧΟΣ (Μάιος – Ιούνιος – Ιούλιος 2010)

Το καλοκαιρινό τεύχος του «ΠΑΙΔΕΥΩ» μαγεύεται από τη θάλασσα. Όπως είχε μαγευτεί και ο ποιητής της θάλασσας, ο Νίκος Καββαδίας, που φέτος γιορτάζουμε τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του. Ο αναγνώστης ταξιδεύει μέσα από τα ποιήματα του Καββαδία, σε ένα κόσμο που συνδυάζει την πραγματικότητα με την ουτοπία.

Επώνυμοι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών όπως η Κική Δημουλά, η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, ο Τάσος Παλαντζίδης, ο σκηνοθέτης Γιάννης Καλατζόπουλος στέλνουν τις θερμές ευχές τους στα παιδιά μέσα από τις σελίδες του «ΠΑΙΔΕΥΩ».

Το καλοκαιρινό τεύχος του «Παιδεύω» παροτρύνει τα παιδιά να χαρούν τη θάλασσα και να ονειρευτούν. Πλούσια, όπως πάντα, τόσο η επίκαιρη όσο και η ευρύτερη γνωστική του ύλη. Σελίδες διασκέδασης αλλά και γνώσης για τους μικρούς φίλους και φίλες, με πολλά ομαδικά παιχνίδια που θα μπορέσουν να παίξουν με τους φίλους και τις φίλες τους στη θάλασσα.

Οι γονείς θα βρουν πολλές χρήσιμες και επίκαιρες συμβουλές ειδικών για την υγεία, την αντιηλιακή προστασία, τη διατροφή, αλλά και τη σωστή προετοιμασία των ταξιδιών για τις καλοκαιρινές διακοπές. Θα περιπλανηθούν σε όλο τον κόσμο με ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές επιστημονικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές ειδήσεις από τα περισσότερα διεθνή πρακτορεία.

Σε ό, τι αφορά το τεύχος των δασκάλων και των παιδαγωγών, υπάρχει πλούσιο υλικό από αξιόλογες δραστηριότητες σχολείων σε όλη την Ελλάδα και ένα αξιόλογο αφιέρωμα στην έκθεση έργων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πειραιά.

Το περιοδικό είναι συνδρομητικό και φτάνει στους συνδρομητές του (παιδιά – γονείς – δασκάλους – νηπιαγωγούς και ειδικούς επιστήμονες) κάθε δίμηνο. Για όσους το αναζητούν, αρκεί ένα τηλεφώνημα στο 210.9608988.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ