Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.

Καλημέρα, καλό καλοκαίρι…

Η ΙΣΤΟΡΙΑ κατέγραψε τα γεγονότα εντός και εκτός της Βουλής μας καθώς η Κυβέρνηση πέρασε την πρώτη δοκιμασία της με την ψήφο εμπιστοσύνης, τη δεύτερη την Πέμπτη με 155 ΝΑΙ και όλα τέλειωσαν χτες καθώς υπερψηφίστηκε, από το ΠΑΣΟΚ ολόκληρο και από την Ν.Δ. το μισό, το δεύτερο σκέλος της σύγχρονης ελληνικής ιλαροτραγωδίας που βαπτίστηκε…μεσοπρόθεσμο!

Έτσι, μάλλον θα πάρουμε την 5η δόση (αλήθεια, θα μας πει κανείς πόσα από τα 12 δις. θα μείνουν στα χέρια μας και πόσα θα πάνε στους δανειστές μας;)

ΔΕΝ θα σταθώ στην συμπεριφορά της ΕΛΑΣ από το πρωί μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 29ης Ιουνίου 2011 … ΙΣΤΟΡΙΑ είναι μια επιστήμη που γεννήθηκε στην Ελλάδα και παραμένει και εδώ αφού ήδη στο πέρασμα των αιώνων την υιοθέτησαν ΟΛΟΙ οι λαοί της γης! Η ΙΣΤΟΡΙΑ είναι αυτή που θα ΚΡΙΝΕΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ενόχους, φυσικούς αυτουργούς και…θύματα!

Στο βήμα της Βουλής, αλλά και εκτός Βουλής αποδείχτηκε ότι ο νέος Αντιπρόεδρος, συμπολίτης και συνάδελφός μου πανεπιστημιακός δάσκαλος Βαγγέλης Βενιζέλος ξεπερνά στις ικανότητες διαχείρισης πολιτικών κρίσεων και ευφράδειας κατά πολύ, πάρα πολύ τον μακαρίτη πλέον «μπουλντόζα» της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ καθώς με την δυναμικά πληθωρική του παρουσία και επιτυχημένες παρασκηνιακές ενέργειες απέδειξε ότι είναι (μετά συγχωρήσεως) ΣΟΥΠΕΡ μπουλντόζα και ακούω πολλούς φίλους μου εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ να δηλώνουν ότι τον βλέπουν (μετά συγχωρήσεως) στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ μάλλον σύντομα…

Στους διεθνείς χρηματιστηριακούς κύκλους σχεδόν ΟΛΟΙ χειροκρότησαν την «επιτυχία» της Κυβέρνησης να περάσει το μεσοπρόθεσμο και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σχεδόν ΟΛΟΙ οι αναλυτές δήλωσαν ότι αργά ή γρήγορα η Ελλάδα θα πτωχεύσει αφού οι Έλληνες θα έχουν παραχωρήσει στους δανειστές ΟΛΟ τον πλούτο της χώρας ως…ΕΓΓΥΗΣΗ!

Έχω δύο ερωτήσεις ακόμη:

Σας «έλειψε» καθόλου ο κ Παπακωνσταντίνου από την εικόνα;

Θα επιστρέψουν στο Σύνταγμα οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ