Ο κ. Ντέμος απευθύνει χαιρετισμό πλαισιωμένος από το Γραμματέα κ. Μ. Τσόδουλο (αριστερά) και τον Ταμία κ. Μ. Παπαγιάννη

Στην Εκδήλωση του Ηπειρωτικού Συλλόγου Bielefeld και Περιχώρων, για πρώτη φορά σε 35 χρόνια, το μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Ευάγγελος Ντέμος.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Χοροεσπερίδα-Εκδήλωση του Ηπειρωτικού Συλλόγου Bielefeld και Περιχώρων η οποία διοργανώθηκε, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 στην αίθουσα Ravensberger Spinnerei του Bielefeld, από το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Δημήτριο Ντόκο.

Στην Εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό το Μέλος του Δ.Σ., συντονιστής της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης και Πρόεδρος του Ελληνικού Ηπειρωτικού Συλλόγου Αμβούργου κος Ευάγγελος Ντέμος.

Ο κος Ντέμος μετέφερε, εκ μέρους του Προέδρου Δρα Ηλία Γαλανού αλλά και όλων των μελών του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης, πατριωτικούς χαιρετισμούς και θερμά συγχαρητήρια προς το νέο Δ.Σ. του τοπικού Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα των τοπικών Παραγόντων, ότι ήταν η πρώτη στα χρονικά παρουσία Μέλους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας σε εκδήλωση Ηπειρωτικού Συλλόγου της ευρύτερης περιοχής του Bielefeld.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους:

  • ο κος Νικόλαος Παπαμάρκος, Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος (1978) του τοπικού Ηπειρωτικού Συλλόγου,
  • ο κος Αθανάσιος Βλάχος, Πρόεδρος του, αδελφικού προς το Σύλλογο του Bielefeld, Ηπειρωτικού Συλλόγου GÜTERSLOH και Περιχώρων συνοδευόμενος από σύσσωμο το Δ.Σ. του εν λόγω Συλλόγου,
  • ο κος Τάσος Σιδηρόπουλος, Πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Bielefeld επίσης συνοδευόμενος από όλα τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου,
  • ο κος Γεώργιος Βόμπρας, Πρόεδρος του Θεσσαλικού Συλλόγου Bielefeld και Περιχώρων,
  • ο κος Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας GÜTERSLOH και Περιχώρων,
  • ο κος Michael Daalmann, φιλέλληνας και δικηγόρος του Ηπειρωτικού Συλλόγου Bielefeld και Περιχώρων.

Στην Εκδήλωση έγινε η παρουσίαση των Μελών του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου καθώς και της χοροδιδασκάλου κας Βαλεντίνας Κατσίμπρα η οποία και θα αναλάβει το χορευτικό Συγκρότημα το οποίο πολύ σύντομα θα συγκροτηθεί.

Η ζεστή και γεμάτη Ήπειρο και Ελλάδα αυτή βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό και άφθονο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους παραδοσιακούς ήχους του κλαρίνου του Τρύφωνα Αναστασίου και των τραγουδιών της Ηπείρου από τις φωνές του Φίλιππα Δήμου και του Νίκου Νάστα.

Γεώργιος Βρυζάλας
Γραμματέας –Υπεύθυνος Τύπου
της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ