Προς
Αξιότιμους φίλους της
Ελληνορθοδόξου Ιεραπσοτολής
στην Ελλάδα και Κύπρο

Αγαπητοί μου φίλοι και εν Χριστώ αδελφοί,

Σας χαιρετώ με πολλή αγάπη και σας ασπάζομαι εν Κυρίω.

Παίρνω το θάρρος, για μια ακόμη φορά, για να ζητήσω την βοήθεια και συμπαράστασή σου στο έργο της Ορθοδόξου Ιεραποστολής που πραγματοποιείτε στην νήσο της Μαδαγασκάρης. Αυτή την φορά δεν θα ζητήσω τίποτε για τις δικές μου ταπεινές και αφανείς προσπάθειες, αλλά μεσιτεύω υπέρ των φτωχών παιδιών της Ορθοδόξου Επισκοπής Μαδαγασκάρης, εκεί όπου η Δεσποινίς Ευαγγελία Νύκταρη πήγε και διακόνησε για ένα χρόνο τους φτωχούς αδελφούς του Χριστού.

Ο εκεί Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαδαγασκάρης, κ.κ. Ιγνάτιος, επιτελεί ένα θεάρεστο έργο και χρειάζεται την συμπαράσταση όλων εκείνων που μπορούν να βοηθήσουν. Το έργο της εκεί τοπικής Εκκλησίας είναι πολύπλευρο και χρειάζεται να υποστηριχθεί για την δόξα του Θεού και το καλό των εκεί συνανθρώπων μας.

Θα σας παρακαλέσω, λοιπόν, μέσα από αυτές τις δύσκολες εποχές, να συμπαρασταθείτε στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιο, ως να προσφέρατε την βοήθειά σας σε εμένα τον ίδιον.

Στον Θεοφιλέστατο θα του δώσω τα τηλέφωνά σας, ώστε κατά την μελλοντική του επίσκεψη στην Κύπρο να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί σας. Βοηθήστε τον όσο μπορείτε και, εάν είναι δυνατόν, να επικοινωνήσετε με τους φίλους που με βοήθησαν παλαιότερα, ώστε να βοηθήσουν και αυτοί τα παιδιά της Μαδαγασκάρης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί με τον Θεοφιλέστατο κ. Ιγνάτιο στο τηλέφωνο: +693-21 78 004

Ευχαριστώ εκ προοιμίου την αγάπη σας, και προσεύχομαι υπέρ της υγείας σας, διατελώ μετά πολλής της εν Χριστώ αγάπης και σεβασμού,

+Ο Αντινόης ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

Lanham – MD, 4 Οκτωβρίου, 2011

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ