16-19 Μαΐου 2024

Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Ο κόσμος του βιβλίου γιορτάζει και συμμετέχει

στο τετραήμερο διεθνές φόρουμ διαλόγου στην 2Οή ΔΕΒΘ

Με 850 εκθέτες, περισσότερους από 1.500 Έλληνες και ξένους συγγραφείς, ομιλητές  και επαγγελματίες του βιβλίου από 40 χώρες σε πάνω από 500 εκδηλώσεις σε 14 αίθουσες εκδηλώσεων συνολικής έκτασης 16.000 τ.μ. ξεκινά σε λίγες μέρες η μεγάλη γιορτή του βιβλίου και της ανάγνωσης στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 16 έως την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης Helexpo.

Είκοσι χρόνια συμπληρώνει φέτος η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, είκοσι χρόνια με βιβλία που, αν δεν μπορούν ν’ αλλάξουν τον κόσμο, μπορούν σίγουρα να κάνουν πολύ καλύτερο αυτόν που ήδη έχουμε. Είκοσι χρόνια που μοιραζόμαστε ιδέες σε μια μεγάλη συνάντηση, σε μια κοινότητα ανοικτού διαλόγου που διαρκώς διευρύνεται.

Στο συνημμένο Δελτίο Τύπου δείτε ενδεικτικά ορισμένα highlights της φετινής, επετειακής διοργάνωσης από επιμέρους θεματικές, όπως Γυναίκες, Τεχνητή Νοημοσύνη, Βαλκάνια, Πολιτική, Ιστορία, Κλιματική κρίση, Τέχνες και ανατρέξτε στο συνολικό Πρόγραμμα για να ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις της 20ής Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, 16-19 Μαΐου 2024.

Για να έχετε πλήρη εικόνα της φετινής διοργάνωσης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.thessalonikibookfair.gr/ και δείτε το Πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων της 20ής ΔΕΒΘ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ