– Οι όποιες μικροαλλαγές ισχύσουν, αναμένεται να  είναι οριακές και θα στοχεύουν κυρίως στην διευκόλυνση ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, όπως των τριτέκνων και πολυτέκνων- αλλά και σε μικρές μειώσεις των τελών για τα οχήματα άνω των 2.000 κυβικών!

Παρά τα όσα προγραμμάτιζε το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, σχετικά με την αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, με σκοπό αυτά να γίνουν δικαιότερα για την συντριπτική πλειονότητα των κατόχων αυτοκινήτων, όλα δείχνουν, πως και για το 2018 αυτά θα παραμείνουν αμετάβλητα!
Όπως έγινε γνωστό από κύκλους, που πρόσκεινται στο Υπουργείο Οικονομικών, οι όποιες μικροαλλαγές έχουν προταθεί, εξετάζονται ακόμη. Συμφωνα δε με πληροφορίες, αυτές θα είναι οριακές και θα στοχεύουν κυρίως στην διευκόλυνση ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, όπως των τριτέκνων και πολυτέκνων- αλλά και σε οριακές μειώσεις των τελών για τα οχήματα άνω των 2.000 κυβικών.
Ειδικότερα, σε ότι αφορά τα οχήματα άνω των 2.000 κυβικών εκατοστών, το Υπουργείο Οικονομικών φέρεται να επεξεργάζεται ήδη σενάρια στοχευμένων μειώσεων, ως κίνητρο για την πληρωμή των τελών και την ανάκτηση των πινακίδων τους από τους ιδιοκτήτες τους, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ