-Πληροφορίες φέρουν τον Έλληνα Πρωθυπουργό να αρνείται να υπογράψει μειώσεις συντάξεων, ενώ ο Πρόεδρος της “Ένωσης Κεντρώων” προειδοποιεί, ότι, “αν σε έναν μήνα δεν έχουμε Οικουμενική Κυβέρνηση στην Ελλάδα, οι συνέπειες θα είναι τεράστιες και καταστροφικές”!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανέφερε ξεκάθαρα σε στενούς συνεργάτες του, πως δεν πρόκειται να υπογράψει σε καμιά περίπτωση μειώσεις συντάξεων και πως θα ανακοινώσει επίσημη «Πτώχευση»!
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου, οι κ.κ. Τσίπρας, Παππάς, Κατρούγκαλος και Βρούτσης πραγματοποίησαν «κλειστή» σύσκεψη για να εξετάσουν την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί, ενώ, τόσο το “δεξί χέρι”, του Πρωθυπουργού, Νίκος Παππάς, όσο και κάποιοι άλλοι στενοί συνεργάτες του επιμένουν να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στις υπογραφές, προκειμένου να αποφευχθούν μεγαλύτερες περιπέτειες!

Βασίλης Λεβέντης: “Αν σε έναν μήνα δεν έχουμε Οικουμενική Κυβέρνηση στην Ελλάδα, οι συνέπειες θα είναι τεράστιες και καταστροφικές”

Ωστόσο, αναταραχές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας προκαλεί με δηλώσεις του και ο Πρόεδρος της “Ένωσης Κεντρώων”, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος υποστηρίζει, πως θα έχουμε σε έναν μήνα Οικουμενική Κυβέρνηση στην Ελλάδα, τονίζοντας, παράλληλα, πως, αν κάτι τέτοιο δεν γίνει, τότε οι συνέπειες θα είναι τεράστιες και καταστροφικές.vouli
Ο Πρόεδρος της “Ένωσης Κεντρώων” θεωρεί, πως δεν βγαίνει το πρόγραμμα και πως οι δανειστές θα εξαναγκαστούν από τις συγκυρίες να το χαλαρώσουν. Επίσης, εκτίμησε, πως το Ασφαλιστικό δεν θα πάει στην Βουλή προς ψήφιση.
Όταν ερωτήθηκε για την ενδεχόμενη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Οικουμενική Κυβέρνηση, ο κ. Λεβέντης απάντησε, πως θα πρέπει να «ξεπεράσει το εμπόδιο των θερμοκέφαλων», τιμώντας, παράλληλα, όσους ψηφοφόρους τον στήριξαν.

“Ο Σταύρος Θεοδωράκης από το “Ποτάμι” και ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, στις επόμενες εκλογές”

Σε σχετική ερώτηση για τις διαπραγματεύσεις, ο κ. Λεβέντης απάντησε, πως οι Θεσμοί φεύγουν απογοητευμένοι από την Ελλάδα, αφού, αντί να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις, ψάχνουμε δικαιολογίες για να μη γίνουν.
Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά, πως δεν στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα.
Εν τέλει, ξεκαθάρισε, πως δεν θα ψηφίσει άλλον εκλογικό νόμο και προέβλεψε, πως ο Σταύρος Θεοδωράκης (“Ποτάμι”) και ο Ευάγγελος Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, στις επόμενες εκλογές!
Τελικά, από όλα, όσα καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες, εντείνεται η ανησυχία και ο φόβος, ότι, από ημέρα σε ημέρα, αναμένεται να “σκάσει” η “ωρολογιακή βόμβα”, που έχει στα χέρια του ο Αλέξης Τσίπρας, επιφέροντας πραγματικά ανυπολόγιστο κόστος σε οικονομικό αλλά και πολιτικό επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ