ISIS: “Είναι το όνειρό μας να υπάρχει ένα χαλιφάτο, όχι μόνον στην Συρία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Και θα το έχουμε σύντομα, με το θέλημα του Αλλάχ”.

Eπιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους, η τρομοκρατική αυτή οργάνωση έχει κατορθώσει να εισάγει λαθραία χιλιάδες ένοπλους μυστικούς τζιχαντιστές στην Ευρώπη, που αναμένεται να δραστηριοποιηθούν, όταν λάβουν την σχετική διαταγή.berlin
Ο Σύριος στην καταγωγή ισλαμιστής, που εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό για το Ισλαμικό Κράτος, θεωρεί ότι οι τζιχαντιστές αυτοί, που βρίσκονται στην Ευρώπη, είναι περισσότεροι από 4.000. Κατά τον ίδιο, πρόκειται για εκπαιδευμένους ενόπλους μαχητές του ISIS, που έχουν εισαχθεί λαθραία στα δυτικά έθνη – κρυμμένοι ανάμεσα σε αθώους πρόσφυγες.
Ο συγκεκριμένος διακινητής του ISIS, ο οποίος είναι γύρω στα 30 ετών, με κομμένα κατάμαυρα γένια, αποκάλυψε ακόμη ότι η παράνομη αυτή επιχείρηση λαθραίας εισαγωγής τζιχαντιστών στην Ευρώπη συνεχίζεται αμείωτη και έχει στεφθεί με πλήρη επιτυχία.

“Οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους εκμεταλλεύονται την γενναιοδωρία των ανεπτυγμένων κρατών της Δύσης απέναντι στους πρόσφυγες για να διεισδύσουν στην Ευρώπη”

Ο ίδιος, υπό τον όρο να κρατηθεί η ανωνυμία του, είναι το πρώτο στέλεχος του ISIS, που επιβεβαιώνει επίσημα τα σχέδια της οργάνωσής του για την διείσδυση μαχητών στις δυτικές χώρες και ότι το Ισλαμικό Κράτος εισάγει κρυφά ενεργούς θανατηφόρους ένοπλους μέσα από τα αραιά-φυλασσόμενα και έκτασης 565 μιλίων τουρκικά σύνορα και σε πλουσιότερα ευρωπαϊκά έθνη,.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, η μυστική διείσδυση ήταν η αρχή ενός μεγαλύτερου σχεδίου πραγματοποίησης επιθέσεων εκδίκησης στην Δύση σε αντίποινα για τις αεροπορικές επιδρομές του υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συνασπισμού.
«Αν κάποιος μας επιτίθεται», είπε, «τότε είναι σίγουρο, ότι θα του επιτεθούμε κι εμείς».
Υπογράμμισε ακόμη, ότι οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους εκμεταλλεύονται την γενναιοδωρία των ανεπτυγμένων κρατών της Δύσης απέναντι στους πρόσφυγες για να διεισδύσουν στην Ευρώπη.

“Ανάμεσα στους πρόσφυγες από την Συρία βρίσκονται και πολλοί μυστικοί τζιχαντιστές, που φαίνονται ως πρόσφυγες”

Μάλιστα σημείωσε,, ότι οι θανατηφόροι ένοπλοι του ISIS χρησιμοποιούν τους τοπικούς λαθρέμπορους για να ταξιδέψουν ανάμεσα σε μια τεράστια πλημμυρίδα παράνομων μεταναστών, που κατακλύζουν την Ευρώπη, καθώς περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν καταφύγει στην Τουρκία για να ξεφύγουν από την αιματοχυσία στην Συρία.
Ο ίδιος διευκρίνησε, ότι από τα τουρκικά λιμάνια, όπως είναι η Σμύρνη και η Μερσίνα, χιλιάδες πρόσφυγες ταξιδεύουν σε όλη την Μεσόγειο με στόχο να φθάσουν κυρίως στην Ιταλία.
Στην συνέχεια, η πλειοψηφία αναζητά πιο φιλόξενες χώρες, όπως είναι η Σουηδία και η Γερμανία, παρουσιαζόμενοι στις Αρχές, ότι ζητούν άσυλο.
Ανάμεσα στους πρόσφυγες αυτούς βρίσκονται και πολλοί μυστικοί τζιχαντιστές, που φαίνονται και αυτοί ως πρόσφυγες, είπε ο ίδιος, ενώ δύο Τούρκοι δουλέμποροι, που διακινούν πρόσφυγες, επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του Σύριου μέλους του ISIS.

“Είναι το όνειρό μας να υπάρχει ένα χαλιφάτο, όχι μόνον στην Συρία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Και θα το έχουμε σύντομα, με το θέλημα του Αλλάχ”

Ένας εξ αυτών παραδέχθηκε, ότι έχει βοηθήσει περισσότερους από δέκα εκπαιδευμένους αντάρτες του ISIS να διεισδύσουν στην Ευρώπη υπό το πρόσχημα των αιτούντων άσυλο, λέγοντας: «Στέλνω μερικούς μαχητές, που θέλουν να πάνε και να επισκεφθούν τις οικογένειές τους. Άλλοι, πάλι, πάνε στην Ευρώπη για να είναι έτοιμοι.»
Ο Σύριος συνεργάτης του Ισλαμικού Κράτους και πρώην μέλος των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας του, είπε, ότι το ISIS έχει φιλόδοξα σχέδια, αναφέροντας τα εξής:
«Είναι το όνειρό μας να υπάρχει ένα χαλιφάτο, όχι μόνον στην Συρία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Και θα το έχουμε σύντομα, με το θέλημα του Αλλάχ». Πρόσθεσε επίσης, ότι
«υπάρχουν κάποια πράγματα, που μου επιτρέπεται να σας πω και κάποια άλλα πράγματα, που δεν μου επιτρέπεται».
Ο ίδιος, πάντως, πιστεύει, ότι οι μελλοντικές επιθέσεις στην Ευρώπη θα στοχεύουν μόνον τις δυτικές Κυβερνήσεις – και όχι αμάχους.

Το κάλεσμα ενός εκπροσώπου του Ισλαμικού Κράτους προς τους μουσουλμάνους στην Δύση, να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις

Αξίζει να επισημανθεί,ότι η αποκάλυψη αυτή έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά το κάλεσμα ενός εκπροσώπου του Ισλαμικού Κράτους προς τους μουσουλμάνους στην Δύση, να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.
Ο τζιχαντιστής αυτός, ονόματι Abu Mohammed al-Adnani, κάλεσε τους μουσουλμάνους της Δύσης σε τρομοκρατικές ενέργειες, λέγοντας, πως, αν έχουν την ευκαιρία να «ρίξουν μια σταγόνα αίματος» στις δυτικές χώρες – τότε θα πρέπει να το πράξουν.
Ο αλ-Adnani επαίνεσε επίσης τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αυστραλία, το Βέλγιο και την Γαλλία.
«Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας προς τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη, την άπιστη Δύση, και παντού, να στοχεύσουν τους Σταυροφόρους στις πατρίδες τους και όπου και αν τους βρουν», είπε ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ