Στη φωτογραφία από δεξιά: Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας κ. Λάζαρος Τονικίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεώργιος Βόμπρας και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Βασίλειος Κουλοχέρης.

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών των ελληνικών σχολείων (νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου) στην περιοχή Μπήλεφελντ Βόρειας Ρηνανίας –Βεστφαλίας Γερμανίας στάλθηκε το παρακάτω ευχαριστήριο:

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

δια του παρόντος θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, τα σχολικά βιβλία κατόπιν ενεργειών των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κατά περιοχή, μεταφέρθηκαν από την Ελλάδα στα σχολεία μας και εδόθησαν στους μαθητές. Το κόστος μεταφοράς βαρύνει κάθε σύλλογο αναλογικά. Στο σημείο αυτό θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι τα έξοδα που αναλογούσαν σε εμάς ανέλαβε και πλήρωσε η Ελληνική Κοινότητα του Bielefeld. Εκ μέρους του διοικητικού μας συμβουλίου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για αυτή τους τη χορηγία, και επιθυμούμε να προβληθεί αυτή η αξιέπαινη ενέργεια. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας κ. Λάζαρο Τονικίδη που παρευρέθη και στην παράδοση ευχαριστούμε θερμά και από καρδιάς καθώς και όλους όσους βοήθησαν στο ξεφόρτωμα και στην παράδοση των βιβλίων.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος          Ο Γραμματέας
Γ. Βόμπρας          Ι. Βολιώτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ