“Οι τζιχαντιστές θα επιχειρήσουν να παρεισφρήσουν στις ευρωπαϊκές παραλίες, πιθανώς ως μικροπωλητές, και να ανοίξουν πυρ εναντίον των παραθεριστών με καλάσνικωφ ή να πυροδοτήσουν ισχυροΰς εκρηκτικούς μηχανισμούς”!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας “Bild”, την στιγμή, που οι ΗΠΑ και η Ευρώπη συνεχίζουν, ανεπιτυχώς, να αναζητούν τρόπους να σταματήσουν το Ισλαμικό Κράτος, οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν τα επόμενα χτυπήματά τους, αυτή την φορά στην «καρδιά» του ευρωπαϊκού καλοκαιριού!
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Bild”, οι Αντιτρομοκρατικές Υπηρεσίες Ασφαλείας προειδοποιούν, ότι οι τζιχαντιστές πιθανόν να σχεδιάζουν να κάνουν επιθέσεις σε ευρωπαϊκά τουριστικά θέρετρα, στην Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία! Κατά τις προειδοποιήσεις αυτές, οι τζιχαντιστές θα επιχειρήσουν να παρεισφρήσουν στις ευρωπαϊκές παραλίες, ως μικροπωλητές (έμποροι γυαλιών ηλίου, αναψυκτικών, παγωτών κ.α.) και, αν το επιτύχουν, θα αιματοκυλήσουν τις παραλίες αυτές, ανοίγοντας πυρ με Καλάσνικωφ εναντίον του πλήθους ή πυροδοτώντας εκρηκτικούς μηχανισμούς!

“Οι ιταλικές Αρχές Ασφαλείας έχουν ενημερώσει τις αντίστοιχες γερμανικές για τα σχέδια των τζιχαντιστών να σκορπίσουν ξανά τρόμο, με επιθέσεις σε τουριστικά θέρετρα της Ευρώπης από της Αφρικής”

Βέβαια, δεν θα είναι η πρώτη φορά, που οι τζιχαντιστές θα επιλέξουν έναν τέτοιο τρόπο δράσης, καθώς το περασμενο καλοκαίρι συνέβη πολύνεκρη αιματηρή επίθεση σε παραλία της Τυνησίας, κατά την οποία τζιχαντιστής, μεταμφιεσμένος σε τουρίστα, άνοιξε πυρ και σκότωσε 37 ανθρώπους, ανάμεσά τους και πολλούς Γερμανούς, Βρετανούς και Βέλγους.
Ήδη, οι ιταλικές Αρχές Ασφαλείας έχουν ενημερώσει τις αντίστοιχες γερμανικές για τα σχέδια των τζιχαντιστών να σκορπίσουν ξανά τρόμο στην Ευρώπη, μετά την τρομοκρατική επίθεση του Νοεμβρίου στο Παρίσι και του Μαρτίου στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, οι Ιταλοί έχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων σε τουριστικά θέρετρα της Ευρώπης από της Αφρικής.
Και μάλιστα, δεν αποκλείουν, αυτές οι επιθέσεις να μη γίνουν από μαχητές, που έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος αλλά να είναι Σενεγαλέζοι ισλαμιστές της περιβόητης τρομοκρατικής οργάνωσης “Μπόκο Χαράμ”, που δρα στην Αφρική και έχει ταχθεί στο πλευρό του ISIS.

bild

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ