Ο νικητής θα ταξιδέψει για 5 ημέρες κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων στο μα-γευτικό Βερολίνο

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της χριστουγεννιάτικης κάρτας της Πρεσβείας.

 Η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας με χορηγό επικοινωνίας το «Αθηνόραμα», σας προσκαλεί να συμμετάσχετε για πέμπτη συνεχή χρονιά σε διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Η κάρτα που θα διακριθεί στο διαγωνισμό θα ταξιδέψει με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρει τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς. Επιπλέον ο νικητής θα ταξιδέψει για 5 ημέρες κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων στο μαγευτικό Βερολίνο.

 Πώς θα πάρετε μέρος;

Ακολουθώντας τα εξής βήματα:

 

  • Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Χριστουγεννιάτικα αγγελάκια». Το έργο θα πρέπει να σχεδιαστεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις)
  • Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη
  • Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr.100.athen@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 01/12/2017 και ώρα 3 μ.μ.

Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο.

ΝΙΚΗΤΕΣ και ΒΡΑΒΕΙΑ

 Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τετάρτη 06/12/2017. Στη συνέχεια τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.athen.diplo.de και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας καθώς και στις ιστοσελίδες www.athinoramatravel.gr & www.athinorama.gr

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο  Βραβείο: Ένα 5ήμερο ταξίδι από 23 έως 27 Δεκεμβρίου 2017 του/της νικητή/τριας με τον γονέα ή κηδεμόνα του/της στο Βερολίνο (περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Βερολίνο μετ’ επιστροφής, διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό στο Βερολίνο για 4 διανυκτερεύσεις, εκδρομή στο Πότσνταμ).

Βραβεία 2-6: Δωροεπιταγές αξίας 20 € από το βιβλιοπωλείο NOTOS PLUS στην Αθήνα. Ισχύoυν  για αγορές από το κατάστημα ή το διαδικτυακό κατάστημα μέχρι τις 31/12/2017.

Βραβεία: 7-9: Σετ ζωγραφικής

Βραβεία: 10-13: Χριστουγεννιάτικα αγγελάκια

Βραβεία: 14-20: Ποδοσφαιρικές μπάλες ή ομπρέλες προσφορά της Haribo.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.griechenland.diplo.de/Vertretung/griechenland/el/01/Malwettbewerb__fuer__eine__Weihnachtskarte__2017.html

http://www.athinorama.gr/travel/travelideas/articles.aspx?artid=2524973

 

Γραφείο Τύπου

Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής

Δημοκρατίας της Γερμανίας 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ