-“Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι η Mέρκελ μαζί με τον υποστηρικτή της σκληρής γραμμής της Γερμανίας, Υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, όπως και η γερμανική κεντρική τράπεζα (Bundesbank), διοικούν την Ε.Ε. και τις 19 χώρες της Ευρωζώνης με σιδηρά πυγμή”.

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

«Πυρά» κατά της πολιτικής, που εφαρμόζει η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, εξαπολύει σε σημερινό δημοσίευμα, του αρθρογράφου της, Alex Brummel, η βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”, φέρνοντας ως παράδειγμα την Ελλάδα. Σχολιάζοντας καυστικά την παρέμβαση της Γερμανίδας Καγκελαριου για το βρετανικό δημοψήφισμα, η εφημερίδα υποστηρίζει, ότι η πολιτική της έναντι της Ελλάδας «καταρρίπτει την αντίληψη, πως η Γερμανία της Μέρκελ είναι μια καλοκάγαθη δύναμη, που εργάζεται για το γενικότερο καλό των εταίρων της στην Ε.Ε. και την Ευρωζώνη».

“Το Βερολίνο απαιτεί κομμάτια σάρκας από την ελληνική Κυβέρνηση, η οποία ταλανίζεται από τα υψηλά χρέη, την οικονομική ερήμωση, τις καταβαραθρωμένες τράπεζες και την πλημμύρα των μεταναστών”

«Το Βερολίνο απαιτεί κομμάτια σάρκας από την ελληνική Κυβέρνηση, η οποία ταλανίζεται από τα υψηλά χρέη, την οικονομική ερήμωση, τις καταβαραθρωμένες τράπεζες και την πλημμύρα των μεταναστών, που προέκυψαν από την καταστροφικά λανθασμένη ανοιχτή πρόσκληση της Άνγκελας Mέρκελ προς τους πρόσφυγες από την Συρία», αναφέρει ο αρθρογράφος της “Daily Mail”, Alex Brummel, στο άρθρο του.
Ο ίδιος επισημαίνει, ότι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο η Ελλάδα πρέπει να αποπληρώσει δόσεις δανείων και να διαπραγματευτεί ρυθμίσεις των μελλοντικών αποπληρωμών, ωστόσο η Γερμανία, ως κύριος πιστωτής της Ελλάδας, παίζει πολύ σκληρό παιχνίδι, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 5 χρόνια. Ο Brummel υποστηρίζει, ότι «κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι η Mέρκελ μαζί με τον υποστηρικτή της σκληρής γραμμής της Γερμανίας, Υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, όπως και η γερμανική κεντρική τράπεζα (Bundesbank), διοικούν την Ε.Ε. και τις 19 χώρες της Ευρωζώνης με σιδηρά πυγμή».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ