Συνάντηση με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου των Δελφών κα Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ είχε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της ΝΔ Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας, στο τέλος της περασμένης εβδομάδος στην Αθήνα.

Η συνάντηση με την κα Αρβελέρ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της σειράς επαφών που έχει ξεκινήσει ο επικεφαλής του Τομέα Πολιτισμού με προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης και του πνεύματος ζητώντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους που θα αποτελέσουν και τη βάση για το πρόγραμμα το οποίο καταρτίζει η Νέα Δημοκρατία για τον Πολιτισμό.

Αμέσως μετά την συνάντηση με την κα Γλύκατζη-Αρβελέρ, ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πέρα από επαφές με εκπροσώπους φορέων σε όλη την Ελλάδα, στον Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας έχουμε ξεκινήσει έναν ανοιχτό διάλογο με ανθρώπους της Τέχνης και του πνεύματος σε ολόκληρη την Ελλάδα, έναν διάλογο που τον επεκτείνουμε και στους Έλληνες της διασποράς.

Θέλουμε να διευρύνουμε αυτό τον διάλογο, για αυτό και απευθύνουμε μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να διατυπώσουν τις σκέψεις, τις προτάσεις, τις απόψεις τους για τον Πολιτισμό. Απόψεις και προτάσεις οι οποίες θα αποτελέσουν μία βάση για το υπό διαμόρφωση πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον Πολιτισμό».

gkioulekas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ