Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, έκανε την εξής δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ δημόσια τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τους Αρχηγούς, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους Στρατιώτες, τους Σμηνίτες, τους Ναυτοδίοπους, τους Εθνοφύλακες, για το υψηλό ηθικό, τον επαγγελματισμό και τη συνεχή προσφορά προς το έθνος.

Σήμερα, ο ελληνικός λαός, ακόμα και την ώρα της βροχής, ήταν εδώ για να χειροκροτήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, που είναι παιδιά του ελληνικού λαού.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, να διασφαλίσουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Αλλά και σε καιρό ειρήνης, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να προφέρουν στο κοινωνικό έργο που το έθνος έχει υποχρέωση και κατά παράδοση προσφέρει.tanks

Θέλω, ακόμα μια φορά, σε αυτή την Εθνική Επέτειο, την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, όχι απλώς είναι έτοιμες, αλλά διασφαλίζουν πέραν της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας και τη Δημοκρατία.

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο κοινωνικό έργο, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον ανθρώπινο πόνο. Αυτή εξάλλου είναι και η μοίρα του έθνους, να προσφέρει σε δύσκολες στιγμές, γιατί η Ελλάδα δίδαξε τον ανθρωπισμό, τη Δημοκρατία, αλλά παράλληλα δίδαξε και τις ανθρώπινες αξίες».

ΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ