Για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή.

Τη διοργάνωση του Ελληνικού Περιπτέρου στην έκθεση «f.re.e», με θέμα τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, η οποία θα λάβει χώρα από τις 22 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2017 στο Μόναχο, έχει αναλάβει η εταιρία – μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, GREAT TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS-CONSULTING, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου.

Η έκθεση f.re.e πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον περισσότερων από 122.000 επαγγελματικών, αλλά και επισκεπτών, που επιθυμούν να οργανώσουν κάποιο ταξίδι αναψυχής.

Στην προηγούμενη διοργάνωση, την Ελλάδα και Κύπρο εκπροσώπησαν, μεταξύ 1.200 εκθετών, 9 επιχειρήσεις και συγκεκριμένα οι: ANEK LINES, ANEK – Superfast, AQUILA Porto Rethymno, BLUE STAR FERRIES, Ένωση Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας, LOUIS HOTELS, Meganisi Sailing, MINOAN Lines και Sailing Blue.

Βασικοί τομείς της f.re.e είναι τα ταξίδια, η ποδηλασία, τα θαλάσσια σπορ, τα αυτοκινούμενα, το outdoor και το wellness, ενώ την έκθεση πλαισιώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και ειδικών events για ποικίλες προσφορές στον τομέα του ταξιδιού.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, επισημαίνει ότι κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.free-muenchen.de, για να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα.

ellinogermaniko

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ