-Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει, από πού θα ξεκινήσει, αν θα ακολουθήσει την προτεινόμενη διαδρομή εκπαίδευσης ή αν θα ξεκινήσει ελεύθερα με κάποια από τις πολυάριθμες εκπαιδευτικές ενότητες!

Την δυνατότητα να μάθει κάποιος Γερμανικά δωρεάν,  μέσω του διαδικτύου, προωθεί το γερμανικό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Volkshochschule), που παρουσίασε την καινούργια  δωρεάν online διαδικτυακή εκπαιδευτική πύλη εκμάθησης Γερμανικών: ich-will-deutsch-lernen.de
Η Πύλη «ich-will-deutsch-lernen.de» (www.iwdl.de)  προσφέρει σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν γερμανικά ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους, ασκήσεις στα επίπεδα A1 ως B1, καθώς και πλούσιο υλικό για την εκμάθηση των γερμανικών. Οι ασκήσεις του «ich-will-deutsch-lernen.de» είναι οργανωμένες σε ένα προσχεδιασμένο πλάνο εκμάθησης, όπως σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.
Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει, από πού θα ξεκινήσει, αν θα ακολουθήσει την προτεινόμενη διαδρομή εκπαίδευσης ή αν θα ξεκινήσει ελεύθερα με κάποια από τις πολυάριθμες εκπαιδευτικές ενότητες, που περιλαμβάνει το πρόγραμμα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ