-Φόβους προκαλεί η ενδεχόμενη γενίκευση των βίαιων συγκρούσεων μεταξύ των «Στρατιωτών του Οντίν» και των «Στρατιωτών του Αλλάχ» στην Σκανδιναβία.

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Όπως αναφέρουν έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, εκρηκτικές διαστάσεις τείνει να λάβει η κατάσταση με τους μετανάστες στις χώρες του ευρωπαϊκού Βορρά, καθώς αναπτύσσεται ραγδαία στις κοινωνίες τους ένα μεγάλο ρατσιστικό κίνημα, που καλλιεργείται και από τους φόβους των πληθυσμών τους, εξαιτίας της ακραίας και παραβατικής συμπεριφοράς ορισμένων φανατικών μουσουλμάνων μεταναστών, αλλά και της ρατσιστικής προπαγάνδας, που αναπτύσσεται εκεί από συγκεκριμένους κύκλους.norway
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές αυτές πληροφορίες και δημοσιεύματα του τύπου, αναστάτωση επικρατεί σε όλες τις σκανδιναβικές χώρες και όχι μόνον, καθώς τους τελευταίους μήνες συστήνονται εκεί ακροδεξιές ομάδες, με σκοπό να συγκρούονται βίαια με μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες, ώστε να επιτύχουν την εκδίωξή τους. Χαρακτηριστικά αναφέρεται, ότι εντείνεται η δράση των ομάδων «στρατιώτες του Odin» στην Φινλανδία, ενώ παρόμοιες ακροδεξιές οργανώσεις οργανώνουν ομάδες περιπολίας στους δρόμους και στην Νορβηγία. Η εξέλιξη αυτή κινητοποίησε, όμως, και τους μουσουλμάνους μετανάστες, που δημιουργούν και αυτοί ανάλογες ομάδες για την προστασία τους. Αυτοί απαντούν με τους λεγόμενους «στρατιώτες του Αλλάχ», με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος φόβος για αιματηρές οδομαχίες σε πολλές πόλεις!

Συμβαίνουν πραγματικές οδομαχίες μεταξύ ακροδεξιών εθνικιστών και μεταναστών, οι οποίοι προσπαθούν να προστατευτούν, σχηματίζοντας τις δικές τους ομάδες κρούσης

Φαίνεται, ότι η «εισβολή» εκατομμυρίων μεταναστών στην Ευρώπη, κυρίως μέσω της Ελλάδας, που με κάποιον τρόπο αντικατέστησε την Ιταλία, είναι ένα θέμα, που θα μας απασχολεί για πάρα πολύ καιρό. Τώρα η κατάσταση παρουσιάζει συνεχή επιδείνωση, καθώς συμβαίνουν πραγματικές οδομαχίες μεταξύ ακροδεξιών εθνικιστών και μεταναστών, οι οποίοι προσπαθούν να προστατευτούν, σχηματίζοντας τις δικές τους ομάδες κρούσης.
Όπως προαναφέραμε, σαν απάντηση στους «στρατιώτες του Odin», της βίαιης ομάδας περιπολίας των δρόμων, που ιδρύθηκε στη Φινλανδία, με παραρτήματα στις χώρες Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Πολωνία, Γερμανία, Εσθονία, Ουγγαρία, Αγγλία και ΗΠΑ, οι ισλαμιστές μετανάστες δημιούργησαν στο Όσλο τους «στρατιώτες του Αλλάχ». Η ομάδα αυτή περιπολεί, επίσης, στους δρόμους, για να προστατεύει τους μουσουλμάνους από τους στρατιώτες του θεού του πολέμου, ενός γερμανικής καταγωγής θεού και προστάτη όλων των φυλών του ευρωπαϊκού Βορρά!

Οι Νορβηγοί πανικοβάλλονται από τις στολές των «στρατιωτών του Αλλάχ», οι οποίες ουσιαστικά μοιάζουν με αυτές των αντιπάλων τους, καθώς περιλαμβάνουν μαύρο τζάκετ, διακοσμημένο με την μαύρη σημαία της ISIS

Η Αστυνομία της Νορβηγίας φοβάται, πως είναι ζήτημα χρόνου να βιώσουν οι Νορβηγοί αιματηρές οδομαχίες μεταξύ των δύο αυτών ομάδων, πιστεύοντας, πως «οι στρατιώτες του Odin» αποτελούν πολιτικό δηλητήριο για την χώρα. Όσον αφορά τους Νορβηγούς πολίτες, αυτοί πανικοβάλλονται από τις στολές των «στρατιωτών του Αλλάχ», οι οποίες ουσιαστικά μοιάζουν με αυτές των αντιπάλων τους, καθώς περιλαμβάνουν μαύρο τζάκετ, διακοσμημένο με την μαύρη σημαία της ISIS. Οι μαύρες σημαίες κυματίζουν, ήδη, στις διαδηλώσεις των μεταναστών, οι οποίες, επίσης, τρομάζουν τους κατοίκους των χωρών του Βορρά.
Επισημαίνεται, πως η φινλανδική ομάδα έχει σχέση με νεοναζιστικές οργανώσεις, όπως αρκετές άλλες, που «φυτρώνουν με μεγάλη συχνότητα σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης, με το παράδοξο χαρακτηριστικό να ιδρύουν παραρτήματα παντού.
Οι γερμανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας αναφέρουν, πως τα εγκλήματα στην χώρα τους, για τα οποία θεωρούν υπεύθυνους τους μετανάστες, έφθασαν το 2015 τα 208.344,ήτοικατά μέσον όρο 570 την ημέρα και 23 την ώρα και 80% περισσότερα από αυτά το 2014. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το 24% οφείλονταν σε Σύριους, το 17% σε Αλβανούς και ακολουθούν αυτά, που αποδίδονται σε μετανάστες από το Κόσσοβο (14%), την Σερβία (11%), το Αφγανιστάν (11%), το Ιράκ (9%), την Ερυθραία (4%), τα Σκόπια (4%), το Πακιστάν (4%) και την Νιγηρία (2%).

Το 2016 και το 2017 περί τους 1,3 εκατομμύρια μετανάστες θα ζητήσουν άσυλο στην Ευρώπη, χωρίς να υπολογίζονται οι εκατοντάδες χιλιάδες πεινασμένων, που συγκεντρώνονται στις ακτές της Βόρειας Αφρικής και ειδικά στην Λιβύη, προσπαθώντας να διαφύγουν από τις χώρες του

Έμπειροι αναλυτές εκτιμούν, ότι από όλα αυτά, καθώς, επίσης, και από τα υπόλοιπα, που συμβαίνουν στα άλλα κράτη, είναι προφανές, πως η Ευρώπη θα βιώσει εφιαλτικές καταστάσεις. Επίσης, είναι σαφές, ότι το κλείσιμο των συνόρων, που βρίσκεται σε εξέλιξη, με πρόσφατο αυτό στα σύνορα της Βαυαρίας με την Αυστρία, δεν πρόκειται να βοηθήσει καθόλου στην λύση του προβλήματος. Μάλλον, θα το επιδεινώσει, ενώ ταυτόχρονα θα διαλύσει την ΕΕ, στην οποία η μία χώρα μετά την άλλη εγκαταλείπουν την Ζώνη Σένγκεν.
Το ΔΝΤ πάντως προβλέπει, πως το 2016 και το 2017 περί τους 1,3 εκατομμύρια μετανάστες θα ζητήσουν άσυλο στην Ευρώπη, πιθανότατα, όμως, χωρίς να υπολογίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες πεινασμένων, που συγκεντρώνονται στις ακτές της Βόρειας Αφρικής και ειδικά στην Λιβύη, προσπαθώντας να διαφύγουν από τις χώρες τους, στις οποίες κυριαρχεί μία ακόμη πιο αιμοβόρα τρομοκρατική οργάνωση, η Boko Haram.

«Η Ελλάδα κινδυνεύει πολύ σοβαρά να απομονωθεί από τους πάντες, μετατρεπόμενη σε έναν νέο Λίβανο»

Όσον αφορά τώρα τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης, οι μετανάστες, που ήδη διαμένουν στα κράτη της Ευρώπης, ωθούνται στην δημιουργία γκέτο, καθώς επίσης διαφόρων θρησκευτικά φανατισμένων ομάδων προστασίας τους. Οι «συμμορίες» αυτές ενδέχεται να οδηγούνται σε συνεχείς συγκρούσεις με τις εθνικιστικές ή ναζιστικές ομάδες, που ιδρύονται σε όλα τα κράτη, δημιουργώντας συνθήκες σοκ και χάους, όπως παρατηρείται ήδη στην Σουηδία.
Οι ίδιοι αναλυτές υποστηρίζουν, ότι η Ελλάδα, η οποία είναι η κεντρική πύλη της εισόδου των μεταναστών με προορισμό την κεντρική και βόρεια Ευρώπη, έχει μπει στο στόχαστρο, επειδή ενοχοποιείται από τους Ευρωπαίους, με την κατηγορία, πως δεν φυλάσσει σωστά τα σύνορά της. Οι ίδιοι αναλυτές τονίζουν, ότι η Ελλάδα κινδυνεύει πολύ σοβαρά να απομονωθεί από τους πάντες, μετατρεπόμενη σε έναν νέο Λίβανο.
Το ενδεχόμενο αυτό, σε συνδυασμό με την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση, που βιώνουμε, χωρίς καμία προοπτική να τα καταφέρουμε, με κριτήριο τα μέχρι στιγμής δεδομένα, απειλεί κυριολεκτικά με αφανισμό την πατρίδα μας. Ως εκ τούτου, επισημαίνουν, πως, αν δεν αντιδράσουμε αμέσως, εμποδίζοντας να εισέλθουν νέα κύματα μεταναστών στην Ελλάδα, αλλάζοντας σε πιο αυστηρή την νομοθεσία για τους διακινητές (καθιστώντας την λαθραία διακίνηση μεταναστών ποινικό αδίκημα) και ελέγχοντας καλύτερα αυτούς, που βρίσκονται ήδη εδώ, σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το χάος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ