Στόχος των “Re-Greeks” είναι να επαναπροσδιορίσουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό: “Re-brand Greece as it deserves it!” όπως είναι το μόττο τους.

Τη δική τους πραγματική Ελλάδα μοιράστηκαν και ανέδειξαν οι “Re-Greeks” το περασμένο Σάββατο, 18 Νοέμβρη, στην COCO-MAT στην καρδιά του Άμστερνταμ.

Οι Re-Greeks είναι νέοι Έλληνες επιχειρηματίες που ζουν και εργάζονται τα τελευταία χρόνια στην Ολλανδία και στόχος τους είναι να επαναπροσδιορίσουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό: “Re-brand Greece as it deserves it!” όπως είναι το μόττο τους.

Το Re-Greek είναι λοιπόν μία ημέρα γιορτής, γεμάτη workshops με αγνά ελληνικά προϊόντα και live cooking από Ελληνίδα foodblogger, αλλά και με αυθεντική ελληνική μουσική από νέους καλλιτέχνες και παραδοσιακούς χορούς από νέους ερασιτέχνες!

Τα έσοδα της ημέρας, τα οποία ανήλθαν στα 1,000 EUR! θα διατεθούν στην ενίσχυση της πτέρυγας «Στοργή» του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, για τις αιματολογικές παθήσεις. Οι “Γέφυρες” συνάντησαν τους Regreeks μια εβδομάδα μετά, στις 26 Νοεμβρίου, στην εκδήλωση για την διάδοση της πρωτοβουλίας στους Έλληνες της Ολλναδίας με τη συνεργασία και τη διασύνδεση τους να αναμένεται να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα!

Τι είναι το Re-Greek; Video link: http://bit.ly/ReGreekCocomatAmsterdam.

Ποιοι είναι οι Re-Greeks;

greek foodtales AMUSE events & artists Smaak Attack Group Origins Kitchen Habits Tsipuro & the Potes Xristos Angelis Kassioni Teti 2πR – Greek Traditional Dances Amsterdam Iamgreek.nl

Πηγή: Re-Greek at Coco-Mat

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ